Ett hjärta - En förening
fredag, februari 22, 2019
reducerat_2-3_3.jpg
 Inget
På onsdag klockan 19.00 är det dags för Hammarbys J18-lag att spela sin första SM-kvartsfinal mot Frölunda, som kom tvåa i Allsvenskan Södra.
På onsdag klockan 19.00 är det dags för Hammarbys J18-lag att spela sin första SM-kvartsfinal mot Frölunda, som kom tvåa i Allsvenskan Södra. Kvartsfinalerna spelas i bäst av tre matcher och efter den första matchen på Hovet spelas den andra och en eventuellt avgörande tredje match i Göteborg.
Alltså: Hovet den 7:e mars kl. 19.00!

thumb_henke_hif_svall_061201.jpg
 Inget
Så klart man inte kunde hålla sig ifrån att skriva en snutt till om den gångna säsongen.
Så klart man inte kunde hålla sig ifrån att skriva en snutt till om den gångna säsongen. Så här är alltså del 2 som mest inriktar sig på statistik. För dig som inte ids traggla dig igenom swehockeys sidor kommer här en sammanfattning. Hur mycket mål släppte vi in i box play? Vem hade sämst +/- statistik? Följ med på en resa in i siffrornas värld.

thumb_tekning.jpg
 Inget
Hammarbys J20-lag förlorade lördagens match mot Timrå på Hovet.
Hammarbys J20-lag förlorade lördagens match mot Timrå på Hovet. Godkänt får bara laget för sin andra period då de spelade lysande i långa stunder och klart klassade ut besökarna från Medelpad.

aijk_hif_06.jpg
 Inget
Det är väl dags att börja summera den gångna säsongen och här är mitt bidrag.
Det är väl dags att börja summera den gångna säsongen och här är mitt bidrag. Inte speciellt objektivt skrivet men det är inte heller meningen. Men den statistik jag blandar in kommer direkt från swehockey så den ska väl vara att lita på. Men hur man än vrider och vänder på det är det en sak som alltid är odiskutabel - Det är vi som är Hammarby!

thumb_lagbild.jpg
 Inget
Det är inte bara hockey-säsongen som närmar sig sitt slut, även innebandyn närmar sig slutet av seriespelet och de behöver stöd på läktarna för att klara sig undan kval.
Det är inte bara hockey-säsongen som närmar sig sitt slut, även innebandyn närmar sig slutet av seriespelet och de behöver stöd på läktarna för att klara sig undan kval.
Närmast så spelar tjejerna i Eriksdalshallen i morgon lördag kl. 16.30.
Redaktionen har fått ett mail om hjälp från innebandyns styrelse med att locka folk till läktarna.

lif_hif_klack_070221.jpg
 Inget
Tillsammans är vi Hammarby.
Tillsammans är vi Hammarby. Resan med stor R till Leksand började på Gullmarsplan vid 14.00. Bussen rullade ut med ca: 65-70 förväntansfulla bajare. En timme senare kunde man ta bort förväntan och spara ordet fulla, med andra ord var allt som det ska vara på en bortaresa till dalarna.
 

thumb_ms_.jpg
 Inget
Idrottsnämnden i Stockholm har tagit beslut om att rusta upp hockeyrinken på Zinkensdamms IP.
Idrottsnämnden i Stockholm har tagit beslut om att rusta upp hockeyrinken på Zinkensdamms IP. För att få reda på vad beslutet går ut på har vi via telefon frågat ut borgarrådet Madeleine Sjöstedt. Hon berättar också vad som händer i den stora ishallsfrågan i övrigt.

traning_070216.jpg
 Inget
Fick några ord med vår tränare Krister Falk i fredags efter träningen.
Fick några ord med vår tränare Krister Falk i fredags efter träningen. Han svarar på fågor om de senaste matcherna och den kommande mot Björklöven.

 Inget
Imorgon är sista chansen att anmäla er till läxandsresan!
lifhif.jpgImorgon är sista chansen att anmäla er till läxandsresan!
Se till att åka med.
Listor finns både i BF-lokalen och på Hovet under matchen imorgon 18/2.
Sista möjligheten.

klubbochspel.jpg
 Inget
Fredagskvällen bjuder på ett antal möjligheter för Bamsingar med hockeyabstinens (Var det någon mer än Hellvis som tog sig till Danmark?
Fredagskvällen bjuder på ett antal möjligheter för Bamsingar med hockeyabstinens (Var det någon mer än Hellvis som tog sig till Danmark?) så till vida man inte tagit sig till Södertälje vid 2-tiden för att se Bajen sparka boll mot Giffarna.

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får tre och trean får två smaskiga körvar.
Resterande, som antagligen inte har förstått hur man fuskar, erhåller en stångkorv var. Det är ju trots allt jul...

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2019