Två poäng mot Farsta

Med förstärkning av Benny Rönnelöw (som tyvärr blev avskickad av isen av lustige domaren) och Johan Molin blev det stundvis mer fart på Bajen än tidigare men vi väntar fortfarande på väsentlig ökning av målskörden.
Farsta tog ledningen i första perioden men sedan spelade Bajen sin bästa hockey för säsongen under första halvan av den andra perren vilket gav utdelning i form av två mål efter individuellt fina prestationer av Martin Johansson och Molin. Sen bedarrade tempot igen och efter full tid och förlängning stod det 3-3 och straffavgörande tog vid där Johan Johansson höll tätt och Molin satte sin straff vilket räckte för en tvåpoängare.
I övriga matcher blev resultatet sådana att kampen om de fyra Alltvåanplatserna tätnar allt mer.

Stångkorvsutdelare Elake Sören sammanfattade matchen med ett "Fy Fan!" som täckte Bajens oförmåga att avgöra under ordinarie tid och det olidliga  spänningsmomentet. Stångkorvarna gav han till:

3: 17# Johan Molin
2: 31# Johan Johansson
1: 26# Robin Jalkerud samt en liten bonus i form av
0.5: 33# Tobias Liberg

Aktuell ställning i körvligan: http://www.bamsingarna.se/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?8098

Nu väntar ny hemmamatch mot Linden Hockey på fredag och får vi inte igång målskyttet då så ser det mörkt ut! Dessutom måste vi alla hjälpa till att skapa stämning på läktaren, inte en ramsa hördes igår i MB Hallen.

För att få ordning på torpet på fredag behöver vi ha ihop minst 6 stycken Bamsingar som publikvärdar, skicka ett PM till undertecknad eller maila MEJL om du kan ställa upp (med kan menar jag att om du skall till MB Hallen på fredag och inte har andra arbetsuppgifter så tar du på dig en gul jacka!).
/Sverre
Taggar: Inget

Om skribenten
Den här nyhetsartikeln är från Bamsingarna
https://bamsingarna.se/news.php?extend.626