Ett hjärta - En förening
onsdag, juni 19, 2024
Skribent Annica  Blandat  0  820
29 aug. 2014
Bajens enda målskytt för kvällen, Hampus Harlestam, susar fram.
hh-kumla_2014-08-27_harlestam_mn_400x.png
Bajens enda målskytt för kvällen, Hampus Harlestam, susar fram.
Foto: Martin Naucler.

I onsdags spelade Hammarby Hockey mot Kumla Hockey i LW Hallen där det tyvärr blev förlust med 1-4. Ingen höjdarmatch att se då Bajen hade tunga ben.
Läs rapporten på officiella: Förlust i returen mot Kumla

Bamsingarna sände webbradio och precis som för lagen så var det en träningsmatch för oss också, ljudkvaliteten var inte den bästa, vi får bege oss till hög höjd och träna mixerrattande... Nåväl, för den inbitne ligger nu filerna uppe för hemladdning:

[1:a perioden] [2:a perioden] [3:e perioden] .mp3

Gå gärna in i vårt mediearkiv och återupplev gamla fram- och motgångar (har vi haft några motgångar? ).
/sverre
 Inget

Skribent Annica  Blandat  0  1,412
27 aug. 2014
Här är Micke i färd med att testa jackan.
jacka_2014_micke_400x.png
Här är Micke i färd med att testa jackan.

I samband med kvällens träningsmatch mellan Hammarby Hockey och Kumla kommer Bamsingarna vid sitt souvenirbord ha några provexemplar i olika storlekar av en jacka som kommer att finnas för beställning.

Jackan kommer att ha en diskret broderad Bamsinglogga över vänster bröst. Det finns även möjlighet att få sitt namn broderat över höger bröst.

Priset kommer att vara 500 kronor (550 med namnbrodyr) och vi tar upp beställningar t.o.m. seriepremiären mot Visby. Förskottsbetalning gäller.

Mer bilder och info kommer inom kort.

/sverre
 Inget

Skribent Annica  Blandat  0  930
25 aug. 2014
Bamsingarna säljer nu boken "Jag hör till de få som kan leva - en bok om supporterkultur" av Katarina Kuick och med foto av Björn Qvarfordt.
omslag_jag-hor-till-de-fa-som-kan-leva.png

Bamsingarna säljer nu boken "Jag hör till de få som kan leva - en bok om supporterkultur" av Katarina Kuick och med foto av Björn Qvarfordt. Det är mer än 500 sidor Bajen att mumsa i sig och gotta sig åt.
 Inget

Skribent Annica  Blandat  0  897
13 aug. 2014
Hösten är på gång och vinteridrotterna vaknar till liv igen.
bamsing_innebandy_002.png

Hösten är på gång och vinteridrotterna vaknar till liv igen. Till vintersysselsättningarna får innebandyn räknas in och vårt ärorika korpgäng ska åter in i hetluften. Vi söker som vanligt fler som vill spela med oss.
 Inget

Skribent Annica  Blandat  0  924
13 aug. 2014
Hammarby Hockey har beslutat att förlänga det erbjudande där Bajens grupperingar, varav Bamsingarna är en, säljer säsongskortet till det rabatterade priset av 500 kronor.
hh-sasongskort_2014_border_500x.png

Hammarby Hockey har beslutat att förlänga det erbjudande där Bajens grupperingar, varav Bamsingarna är en, säljer säsongskortet till det rabatterade priset av 500 kronor. Nytt slutdatum är den 25 augusti.
 Inget

Skribent Annica  Blandat  0  774
10 aug. 2014
Med vår ordförande Mikael Sjöqvist i spetsen, vill vi rikta ett stort Tack!
bamsingarnas_souvenirbord_kanalplan_2014-08-10_crop.png

Med vår ordförande Mikael Sjöqvist i spetsen, vill vi rikta ett stort
Tack! till er alla som under helgen (lördagens Stanley Kubb, söndagens matcher på Kanalplan & Nya Söderstadion) har handlat souvenirer, blivit medlemmar och handlat Hammarby Hockeys säsongskort av oss.

Tack till Hammarby Damfotboll för att vi får stå på Kanalplan med vårt bord!

Tack alla Bajare för att ni finns!

Vi går med vind i seglet mot avslutningen av Elit- & Superettan och inte minst premiären i Hockeyettan den 20 september då Hammarby Hockey tar emot Visby/Roma i LW Hallen! #Sätra500

/styrelsen
Bamsingarna Hammarby Hockey Support K.F.I.B
 Inget

Skribent Annica  Blandat  0  759
05 aug. 2014
Foto: Carina Robertsson.
hh_traning_2014-08-05_crop_500x_cr.png
Foto: Carina Robertsson.

Hammarby Hockey äntrade isen under tisdagskvällen för första gången inför säsongen 2014/2015. Ni tror ni kanske att det var en stunds avslappnad samvaro för de 20-talet killar som klev in på det nyfrysta underlaget i LW Hallen? Ingalunda, det här är spelare som har något att bevisa - att de platsar i Bajen. Bra fart på grickorna under övningarna och nu snackar vi BRA fart. För ett första ispass är det ett rejält kliv framåt i jämförelse med tidigare år.

Nu gäller det att lära sig namnen på alla nytillskott, den enda av nykomlingarna jag i nuläget känner igen är Adam Thim på grund av dennes tjeckiska frisyr.

På läktaren var vi väl ett tjugotal intresserade som avnjöt den högtid som skridsKOsläppet är. Så skönt det var att vara tillbaka i Sätra IP:s islada, det är något magiskt med varm sensommar ute och den kyliga miljön inne. Mysigt! Plus till MB som ställde fram kaffe till oss läktareleganter!

Tack till er som köpte säsongskort och blev medlemmar i Bamsingarna!

/sverre
 Inget

Skribent Annica  Blandat  0  931
05 aug. 2014
På söndag, den 10 augusti, är det sista dagen för våra medlemmar att köpa Hockeyns säsongskort till det rabatterade priset av 500 kronor (ordinarie pris 800 kronor).
hh-sasongskort_2014_border_500x.png

På söndag, den 10 augusti, är det sista dagen för våra medlemmar att köpa Hockeyns säsongskort till det rabatterade priset av 500 kronor (ordinarie pris 800 kronor).
 Inget

Skribent Annica  Blandat  0  859
30 juli 2014
Förra årets Bamsingkartell.
bfcup_2013-09-21_lagbild_400x.png
Förra årets Bamsingkartell.

BF-Cup

Lördag 6 september
Gubbängens Sportfält

Ännu en gång är det dags för Bamsingarna att visa vart skåpet skall stå på fotbollsplanen. Med en historik som vida överglänser allt vad Pyongyang någonsin kan fabricera skall vår ungdomliga fräschör ta hem ärorika segrar i hockeysupportens tjänst.

Sjumannalag spelar. Speltid 1x15 minuter.

Spela med Bamsingarna. Anmäl snarast din medverkan till MEJL. Bajen Fans öppnar laganmälningarna den 1 augusti.

Mer info på BF:s hemsida: http://www.bajenfans.se/blog/2014/07/30/bf-cup-6-september/

Forza Bajen! In med pucken!
/sverre
 Inget

Skribent Annica  Blandat  0  1,406
25 juli 2014
Foto: Peter Jonsson.
pontus_okerblad_2013-10-06_pj_400x.png
Foto: Peter Jonsson.

Pontus Okerblad meddelade igår, torsdag 24 juli, i sociala medier att han lämnar Hammarby Hockey och söker lyckan på andra sidan Atlanten i Wilkes Barre Scranton (WBS) Knights som spelar i EHL. Pontus kom till Bajen Fans Hockey som 16-åring inför säsongen 2012-2013 och under fjolårssäsongen gjorde han 5 mål och 9 assist på 36 matcher i a-laget samtidigt som han förstärkte J20-laget i ett antal matcher.
Bamsingarna önskar €Valpen€stort lycka till på sin fortsatta hockeyresa och att vi får se honom igen i Bajentröjan! Tack Pontus för allt hittills och Vi ses!

/sverre
 Inget

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024