Ett hjärta - En förening
torsdag, februari 22, 2024

Väsby bättre

hh_logo_text-under.png

Tyvärr blev det inga poäng för Bajen i matchen mot det lag vi kämpar om en sjätteplats i serien. Trots idoga försök och ett riktigt bra läktarstöd kändes anfallsspelet lite vilset samtidigt som Väsbys försvar gjorde det bra.
I egen zon var vi också vilsna ibland och när Väsby fick chanserna så satte de dem, de kändes mycket hungrigare. Tre mål i spel fem mot fem, ett i powerplay och en straff resulterade i det jobbiga resultatet  0-5 till gästerna.
På pluskontot för de våra skall ett avklarat 3 mot 5-underläge i första perioden anföras men antalet utvisningsminuter som tilldelas Bajen är alldeles för stort. Skall det vinnas behövs det att skambåset står tomt mest hela tiden. Det egna spelet i numerärt överläge gav ingen utdelning.

Vi kan så mycket bättre och vi kanske får avskriva matchen som €one of those days€. Nåväl, hoppet om sjätteplatsen är inte helt släckt ännu, med en stark sista match och lite flax kan det fortfarande gå vägen. Å andra sidan är det inte hela världen om vi går in i fortsättningsserien med €bara€ fyra poäng.

Stångkorvar
Jacob Y tilldelar följande herrar slamsor:
3 st till 47# Jesper Kokkonen
2 st till 26# Robin Jalkerud
1 st till 15# Mikael Paunio
På domare Daniel Eriksson dras 2 zebraränder bort för sin enögdhet. Härvidlag vill undertecknad inflika att det spelar ingen roll vad man tycker om domaren, vad som helst skriker man inte åt denne. Basta!
Aktuell ställning: http://bamsingarna.se/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?8245

Länkar
Matchfakta
Hammarby Hockey: Hammarby föll, hemma mot Väsby!

En omgång kvar i grundserien - stötta de våra på plats i Vallentuna på Lucia!
/Sverre
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024