Ett hjärta - En förening
torsdag, februari 29, 2024

Du är en Bamsingskribent!

skrivmaskin.jpg
Varit på bortamatch i hockey? Kanske sett fotboll i utlandet? Kollat in bowling i Brännkyrkahallen? Har du stångat pannan blodig mot någon byråkrat från Hockeyligan? Varför då inte dela med dig av dina upplevelser? Skriv en matchrapport eller krönika och sänd in den till hemsidan så lovar vi att publicera den.
Bamsingarnas hemsida behöver fler skribenter för hålla den levande och för att fortsätta utvecklas. Du behöver inte vara orolig för att dina alster inte duger, vi diskriminerar ingen så länge du håller på Bajen. Vi rättar stavfel och ordnar grammatiken efter bästa förmåga (glöm inte bort att vi alla är en samling amatörer).

När du skrivit din artikel gör du så här: Klicka på knappen "Sänd in nyhet" och klistra in din text. Välj kategori (Blandat, Inför, Matchreferat eller Krönika) och ett ämne (rubrik). När du är klar klickar du på "Skicka in nyhet" och sedan är det klart.

Har du tagit en bild till artikeln så använd "Sänd in media"-funktionen i Bildarkivet. Kom ihåg att namnet på bilden och eventuell förklarande text inte får innehålla några "svenska tecken" (ÅÄÖåäö).

Dela med dig. Både för din egen och vår skull!
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024