Ett hjärta - En förening
torsdag, februari 29, 2024

Rapport från medlemsmötet

henkemask_1.jpg
En mängd olika frågor behandlades på Bamsingarnas medlemsmöte, det första på mycket länge (förutom årsmöten), av de arton själar som samlats i Bajen Fans lokal på Hammarby Fabriksväg. Dessutom hade vi besök av Jim Sharp från Hammarby Hockeys styrelse samt Tomas Lindgren och Henrik Karlsson ur spelartruppen.
Jim informerade om Hockeyns ekonomiska situation och vad vi fans kan hjälpa till med.

Tomas Lindgren berättade om läget i laget som får anses vara gott. Han hoppades att de svårigheter som laget har när man skall föra matcherna mot jämnstarka motståndare håller på att arbetas bort på träningarna men att Hammarby har det lättare när man får agera underdog och kan hålla ett tätt försvar samt gå på kontringar. Dessutom bad han  oss fans att inte skrika 'sopor' och annat fult utan ha tålamod om det ibland ser illa ut. Vårt läktarstöd betyder mycket helt enkelt.

Henke förärades sedan sin nya mask som vi Bamsingar har betalt målningen av. Masken är verkligen läcker med bl.a. en bild av Pelle Lindbergh. Väldigt glad och rörd tackade "världens bästa Karlsson" oss Bamsingar.

Bland de övriga frågor som behandlades på mötet fanns vilka resor vi vill åka på under säsongen, inköp av en egen buss, fan-tv och lotterier m.m. Protokollet från mötet kommer att publiceras här på Bamsingarnas hemsida så snart det är renskrivet.

Till slut enades mötet om att kalla till ett nytt möte i slutet av oktober eftersom det finns mycket som behöver diskuteras av och med medlemmarna.

Ett stort tack till Bajen Fans för upplåtandet av lokalen och till Pangan i synnerhet som servade oss på ett utmärkt sätt.
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024