Ett hjärta - En förening
söndag, juni 23, 2024

Sponsorhuset - Ett enkelt sätt att stödja hockeyn

sponsorhuset_logo.jpg
Hammarby IF Ishockeyförening har ett avtal med Sponsorhuset (http://www.sponsorhuset.se/) vilket innebär att när du registrerar dig, medverkar i en marknadsundersökning eller köper något i en av de nätbutiker som finns på Sponsorhusets hemsida går en viss summa pengar till Hammarby Hockey. Allt ifrån 1 krona och uppåt (t.ex. går hela 60 kr just nu till Hockeyn om du köper en bläckpatron hos inkClub).

Senast uppdaterad: 070913 15:16
Att registrera sig på Sponsorhuset och sedan medverka i en eller två marknadsundersökningar (online) per månad är något mycket enkelt, det kostar inte dig något (du lär få lite mer reklam via din epost) och Hammarby Hockey tjänar en hacka. Är vi tillräckligt många som gör detta blir denna hacka snart till en jordfräs!

För att delta i olika marknadsundersökningar som ger mellan 5 och 30 kr till Bajen Hockey anmäler du dig hos företaget Cint (du hittar Cint genom att välja "Svara på frågor - din förening får pengar" i menyn längst till vänster eller klicka på en banner som säger just Cint.

I webshopen finns en mängd olika företag representerade t.ex. CDON och Ginza för musik och film, Jula Postorder för hemmafixaren och DELL SE för datorer.
 
Vi kommer att lägga in en knapp på hemsidan så att du lätt kommer till Sponsorhuset.
Kom ihåg att välja Hammarby IF Ishockeyförening som ditt val, vi vill ju inte att något annat lag skall tjäna pengar av misstag som t.ex. (gud hjälpe oss) laget från Solna.

>>Gå till Sponsorhuset

Registrera dig idag! Det är enkelt och kostar inget!
Forza!
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024