Ett hjärta - En förening
fredag, juni 21, 2024

Pelle Lindberghs minne

pelle_l_.jpg
Pelle Lindbergh 78 79 Hh 01

Målvakten Pelle Lindbergh, som så tragiskt gick bort 1985 är en av Hammarbys stora hjältar. Vi Bamsingar hedrar årligen Pelle på dennes födelsedag 24 maj med minnesstund och kransnedläggning vid graven på Skogskyrkogården. Vi är mycket glada över att Insamlingstiftelsen Pelle Lindberghs Minne nu finns och vi stödjer verksamheten helhjärtat bland annat genom insamlingar.

Stiftelsen Pelle Lindberghs Minne delar ut stipendier till personer och organisationer inom Hammarbyfamiljen för att stödja och uppmuntra. Verksamheten ska framförallt inriktas på att främja barn och ungdomars möjligheter till utveckling, utbildning och fostran inom de olika idrottsliga verksamheterna men även till att belöna ideellt arbetande personer i Hammarbyfamiljen.

Pelle Lindbergh 78 79 Hh 02

I den första stiftelsestyrelsen sitter Tommy Boustedt (ordförande), Bruno Ohlzon, Lars Sandlin, Göran Rickmer och Ulf Carlsson samt suppleant Pernilla Olsson.

Vil du ge ett bidrag till stiftelsen går det bra att göra en insättning på bankgironummer 143-5700 .

Länkar:
Pelle Lindberghs Minne
Stiftelseförordnande
Officiell hemsida Pelle Lindbergh
Taggar: Inget

Om skribenten

Sverre

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024