Ett hjärta - En förening
fredag, juni 14, 2024

Rodd & Grill

rodd_s.jpg
Bamsingar och övriga intresserade är alla välkomna att grilla vid Sickla Kanal på nationaldagen. Som en del av nationaldagsspelen anordnar Bajen Rodd en tävling för 8-manna båtar där finalen går kl 14.00. Givetvis skall Bamsingarna ge roddarna support.

Samling: 12.00 Gullmarstorg för vidare färd till Sickla Kanal. Tvärbanan låter som ett bra vidare färdsätt (så tillvida inte Mob Avd Tyresö kör). Var vi skall grilla är inte bestämt men det skall väl inte vara så svårt att hitta något schyrrans ställe.

Medtages: Mat och dryck. Ta gärna med en engångsgrill om du har någon. Dessutom är flaggor, banderoller, bengaler eller annat tifogrunk ett plus. Kanske en filt för rumpen att vila på...

Observera att Bamsingarna inte har något med Nationaldagsspelens arrangemang att göra utan roddgrillen är ett  "spontant" initiativ.

Läs mer om Nationaldagsspelen 2007 på: http://www.nationaldagsspelen.se/

Forza i Sickla Kanal!
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024