Ett hjärta - En förening
torsdag, februari 22, 2024

BF- Mälarö

bfif-malarohf_martin_johansson_2012-01-08_pj_320x.png
Matrin Johansson i full fart. Foto: Peter Jonsson.

[Bamsingarnas färskaste medlem, lagledare Benny Johansson, rapporterar från söndagsmatchen BF IF - Mälarö HF och delar ut körv. Rapporten först publicerad i Bamsingarnas grupp på Facebook.
]

Blev en onödigt spännande historia där vi som vanligt dominerade tillställningen. Vann skotten med förkrossande ca 60-20. Men har fortfarande oerhört svårt att få dit pucken. Matchen blir också sönderryckt av den ojämna bedömningen av domarna i den här serien. Han (Domarn) får en sönderkokt och möglig stångkorv för sin insats, hans kollegor på linjen får med beröm godkänt.
bfif-malarohf_tomas_lindgren_2012-01-08_pj_320x.png
Aldrig, aldrig, aldrig ger vi upp! Foto: Peter Jonsson.

Men kapten Lindgren och grabbarna KRIGADE till sig 3 poäng till slut.
Henke P får 3 stångkorvar för målandet i 2:a matchen på rad.
2 Stångkorvar till Lindgren (Kapten) för att han håller modet uppe på sig själv och grabbarna, och dessutom ALLTID ger Järnet i alla situationer.
1 stångkorv till Hageman som alltid gör en godkänd insats och dessutom offrade sitt heligaste genom att slänga sig och täcka skott.....

Skulle vilja dela ut fler, men det får bli en annan gång.

BF,s medlemmar ska dock skämmas, mindre än 1 % av medlemmarna på plats en söndag eftermiddag..........

Är det bara medlemskortet man "Viftar" med på jobbet/bland polare som é grejen, eller borde inte BF vara mer aktiva undrar jag och spelarna i VÅR hockeyklubb .

Väl mött på tisdag då vi möter Bålsta, som leder ????? serien. Hoppas på att 1% kommer. Då blir det lapp på luckan i MB-hallen.
/Benny Johansson

Aktuell ställning i Stångkorvsligan, där Hempa Pettersson nu flåsar  Johan Johan Johansson i nacken: http://bamsingarna.se/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?8098.0
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024