Ett hjärta - En förening
torsdag, februari 22, 2024

Strafförlust mot Spånga

bfifhockey_100x.jpg

Inför ett stort uppbåd av Bajare i IVT-hallen (publikrekord i hallen enligt kanslisten Håkan) blev det en kamp mellan ett för dagen tillsynes otaggat Bajen Fans Hockey och Spångas målvakt Sebastian Näslund. Tyvärr avgick Näslund med segern då det efter full tid och förlängning fortfarande var mållöst och straffslag tog vid där Spångas Jonathan Fagerlund blev enda målskytt då han satte en puck under Johan Johansson.

Bajen dominerade stort i spelet, vilket skottstatistiken 23-60 skvallrar om, men det stora flertalet avslut var uddlösa och puckarna fångades in i plocken eller hamnade i magen på Spångas storspelande keeper. Vi var många på läktaren som var övertygade att domaren dömde bort ett mål för Bajen i första perioden då Magnus Toftgård sköt och pucken var inne och vände i målburen men det hela ansågs vara ett stolpskott. Tyvärr skadades Tobias Liberg i första perioden då en olycklig puck hittade upp i huvudet på honom.

Stångkorvar
Vi väljer att inte dela ut några spelarpoäng efter denna match, det behövs en betydligt bättre laginsats för att det skall kännas meningsfullt. Det är tråkigt att Bajen inte levererar då så många supportrar tagit sig till Spånga. Klacken sjöng oavbrutet under matchen och skapade ett jäkla drag i hallen.

/Sverre, julbitter så det räcker
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024