Ett hjärta - En förening
torsdag, februari 29, 2024

Väsby krossade samt Stångkorvar i massor

bfif-vasby_2011-12-16_pj_001.png
Se så kamratligt de lekte. Foto: Peter Jonsson.


Bajen Fans Hockey tog kommandot mot Väsby direkt i en av de bästa matcher jag sett i MB Hallen. John Bernfell inledde Bajens målskytte (hans första för säsongen - Grattis!) i första perioden och visserligen kunde Väsby kvittera i PP men Bajen stod inte att hindra. Före första perioden var slut hade vår underbare Jalkis gjort 2-1 då han tvingade in pucken i mål. Första perren bjöd även på ett underhållande spektakel alla pugilism efter att en Väsbykille fått hjärnsläpp och skjutit en puck i skallen på Anders Lusth under ett speluppehåll.
I andra perioden dominerade Bajen stenhårt och de två baljorna gjordes av Henrik Pettersson och Robin Jalkerud (hans andra således).
I tredje, som slutade 1-1, defilerade hemmalaget hem segern och Liberg blev siste målskytt i Bajen med sitt skott i numerärt överläge.
Det är så här Bajen skall spela! Om det krävs att det finns lite känslor mellan lagen för att åstadkomma detta så får vi sätta igång allomfattande "svarta" operationer med målet att skapa lite hat mellan spelarna.
Bra stämning på läktaren, till och med mycket bra. Spelarna behöver känna sånt stöd ständigt.

Victor "the Moviemaker" Nyström delar ut Stånkorvarna enligt följande:

1. 14# Johnny Olofsson.
2. 3# Henrik Pettersson.
3. 26# Robin "Jalkis" Jalkerud.

hempa_2011-12-16_pj.png
En belönad herre. Foto: Peter Jonsson.

Men det är inte slut med korvutdelandet med detta. Resultatet i omröstningen "Extra Bonus Fläskkorv till Jul" är avgjord och därför delas det ut mer. Henrik "Hempa" Pettersson tog hem en överlägsen seger med 94 röster av totalt 278 avlagda (Eftersom vi uppmuntrar fusk i tävlingen kommenterar jag ej de mystiska röster som tillkommit efter omröstningens avslutande.). Därför belönades Hempa med en julkorg från Husmans Deli (tack P-J för fixandet!) efter matchen av prisutdelaren Turbo. Han får dessutom 5 korvar att lägga till sitt stångkorvskonto.
Pristagaren, som tog hem hela Stångkorvsligan förra säsongen, lovar att ta upp jakten på ledaren Johan Johansson.

Givetvis redovisas här alla fem som fick extra stångkorvar efter omröstningen:

1. 3# Henrik Pettersson, 94 röster - 5 Stångkorvar.
2. 31# Johan Johansson, 53 röster - 4 Stångkorvar.
3. 19# Tomas Lindgren, 22 röster - 3 Stångkorvar.
4. 11# Rickard Lidström, 14 röster - 2 Stångkorvar.
5. 26# Robin Jalkerud, 13 röster - 1 Stångkorv.

Detta innebär att Johan Johansson fortfarande är i ledningen med 19 körvar, följd av Jalkis och Hempa med 15 resp 14 st.

Sista matchen före Jul och Nyår spelas på tisdag, den 20 december kl 19.05 i och mot Spånga. Ta er dit så att Bajen kan gå till vila med 7 poäng i tabellen!

Länkar:
Ställningen i Stångkorvsligan 2011-2012
Slutresultat i omröstningen "Extra Bonus Flä..."
Mattias Janssons matchrapport på BF IF:s hemsida

Stort tack till alla som deltog i omröstningen. StorStort tack till Bajen Fans Hockey för den glädje ni är kapabla att skänka oss hockeydårar.
/Sverre
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024