Ett hjärta - En förening
fredag, juni 14, 2024

Grattis Bajen på 110-års dagen

thumb_birthday_clipart_cake.png
Just detta datum för 110 år sedan, den sjunde mars 1897, ombildades Hammarby Roddförening till Hammarby Idrottsförening. Vi Bamsingar gratulerar födelsedagsbarnet å det varmaste och önskar föreningen mycken välgång och välmående i framtiden.

Att sedan Hammarby spelade sin första seriematch någonsin i ishockey detta datum för 86 år sedan (1921) gör inte dagen sämre. Matchen slutade med vinst för Bajen med 7-3 inför ca 1 000 åskådare.

Hur firar man då denna storartade dag bäst?
En del kanske går till Eriksdalshallen där Handbollsherrarna spelar mot Drott och alla Hammarbys sektioner kommer att vara representerade.
Själv kommer jag att bege mig till Hovet för att se Hockeyns J18 spela mot Frölunda i den första SM-kvartsfinalen av tre.

Sverre Furberg
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024