Ett hjärta - En förening
söndag, december 03, 2023

Seger!!!

bernfell_01_2011-09-04_jn.png
John Bernfell efter matchen mot Bålsta. Foto: Jonas Norberg.

Hur kan man få matchstraff, trots att man inte är ombytt och spelar??? Jo, om man står i båset! Precis som Lindgren gjorde. Han spelade inte i dagens träningsmatch, om det va hans skada som stoppade han eller om det va så att Bajen skulle testa nya spelare får vi reda på någon annan gång.
Lindgren hjälpte nämligen till som tränare tillsammans med Köhler, då Boustedt & Grönborg saknades.
Matchen då? Ja såg sista minuten av första och då hade Bålsta pp i 5 mot 3 utan resultat och sen var det paus och Bajen ledde med 2-1. Jag hade varit och spelat innebandy med Bamsingarna, därför missade 19 min av första.

I andra så kvitterar Bålsta efter slarv i försvarszon, men sedan så gör Jalkis 3-2 innan andra är över. En period som svänger fram och tillbaka men inget direkt bra hockey. Johan Johansson vaktar kassen och storspelar. Säger som Benny B, han blir nyttig för oss i div2.

Tredje ökar Bajen farten och ångar på framåt och tillslut så kommer 4-2 av Floberg om jag minns rätt. 5-2 i öppen kasse, målskytt okänd för tillfället.

Ingen resultattavla idag, mycket dåligt, skärpning!

Tll sist!
Nej, ingen matchstraff blev det men Lindgren blev avvisad från båset efter han blivit mycket upprörd på domaren i andra.

Träningsmatch nr 2 är tydligen på tisdag mot Mälarö borta kl 19:30.

Ses där!
/Kenta
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]