Ett hjärta - En förening
söndag, december 03, 2023

Ny förlust för damerna!

Hammarby Damfotboll mötte idag Jitex hemma på Kanalplan där en seger var nästan ett måste för att inte tappa ännu mer upp till säker mark i tabellen.
Men Hammarby spelade inte bra, slog ifrån sig bollar, renasde och inget anfallspel första halvtimmen. Jitex hade redan då kunnat leda med 3-0, men 0-0 står det.
Hammarby kommer i några ströanfall sista kvarten av första men 0-0 efter första halvlek.

I andra börjar målen trilla in och det är Jitex som gör dom. så efter 2-0 så börjar Hammarby skapa riktiga farliga målchanser. Att man ska behöva släppa in 2 mål för att det ska hända någonting framåt... Hammarby skulle även ha fått straff efter Jitex spelare fått bollen på handen utan åtgärd mer än en hörna för Bajen i denna situation. 2-0 står sig till matchminut 90 + 2 tilläggsminuter då en Hammarby spelare blev fälld i straffområdet, vilket huvuddomaren inte uppfattade men linjedomaren vinkade till med sin flagga och domaren blåste sedan straff för Hammarby. Vilket resulterade av mål av Puranen. Men direkt på avspark så går Jitex direkt på anfall och gör 3-1, mycket dåligt försvarsspel av Hammarby. vilket sedan slutade  3-1 till Jitex.

Ja, jag tror inte Hammarby grejar nytt kontrakt i damallsvenskan i år även fast det är många matcher kvar. Spelet måste bli mycket bättre!

/Kenta
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]