Ett hjärta - En förening
söndag, december 03, 2023

Grattis, Bajen J20!

j20_bfif-ikwaxholm_2011-03-21_mn_004.png
Foto: Martin Naucler.

Bajen Fans Hockeys A-juniorer krossade Waxholm i den sista kvalmatchen med 10-4, speciellt andra perioden var magnifik då Bajen gick från 4-1 till 8-1 på 2 minuter och 40 sekunder. Resultatet innebär att Bajen kommer tvåa (av tre lag) i kvalserien och är klara för division 1-spel nästa säsong - rätt otroligt med tanke på att det i september förra året inte fanns några spelare i laget...

Läs matchrapporten på: http://bajenfanshockey.se/nyheter/2011/j20-bajens-juniorer-klara-for-division-1/. På BF IF:s hemsida finns även tabellen och spelarstatistik.

j20_bfif-ikwaxholm_2011-03-21_mn_005.png
Bamsingarna TV-crew: Turbo, Sverre och Victor Nyström.
På bilden saknas Martn Zenkert som skötte en av kamerorna.
Foto: Martin Naucler.


Bamsingarna sände webb-tv från matchen, ett försök med tanke på kommande säsong och det gick halvhyfsat. Dålig bandbredd i hallen samt ett datorstopp i andra perioden visar att det finns mycket att jobba med teknikmässigt inför framtiden. Vi hoppas ändå att några av er kunde njuta hjälpligt av sändningen och framför allt av juniorernas strålande insats.

Vi Bamsingar gratulerar Bajen Fans IF:s J20-lag å det hjärtligaste till framgången!

/Sverre
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]