Ett hjärta - En förening
söndag, december 03, 2023

Bajenkvällen - Dunderkvällen!

bajenkvallen_2011_bamsingbord_01_cr.png
Foto: Carina Robertsson.

Mer folk än tidigare hittade till Hovet för årets Bajenkväll. Seniorerna vann mot Östervåla och J20 fick oavgjort mot Åkers. Runström och Pauhlino gjorde succé i andra periodpausen. Klacken jobbade suveränt. Efter matchen delade Turbo ut priset i Bamsingarnas stångkorvsliga till Hempa Pettersson som med fyra korvars marginal tog hem bucklan och priset från Husmans Deli. Läs intervjun med Henrik Pettersson och om Bamsingarnas Bajenkväll.


Vid Bamsingarnas bord var det aktivitet under hela kvällen. Jenny och Martina med backup av Kenta och Turbo sålde souvenirer och tog emot medlemskap med bravur med den nya Bamsingbanderollen i bakgrunden. Dessutom hade Jenny snickrat ihop en tipspromenad med frågor som handlade om de deltagande Bajenföreningarna. Vinnaren som vi tror heter Johan Norling måste ge sig tillkänna så att han kan få det urtjusiga
priset.

hempa_pettersson_2010-12-04_bt.png
Hempa, här från utomhusmatchen på Kärrtorp.
Foto: Benjamin Thoren.


Stångkorvsvinnaren 2010/2011 Henrik Pettersson har exklusivt för Bamsingarna svarat på frågor:
Hej Hempa! Hur är läget efter Bajenkvällen?
Har en härlig känsla i kroppen. Ramsorna ekar fortfarande i skallen från gårdagen. Underbart att kunna ta med sig detta in i kvalserien.

Hur upplevde du stämningen på Hovet?
Fantastisk! Utan tvekan den bästa publik jag spelat inför. Man har höga förväntningar innan matchen men ändå överträffas de när man kliver ut på isen. Längtar redan till nästa Bajenkväll.

Du vann Bamsingarnas Stångkorvsliga. Hur stort är det?
Det finaste individuella pris jag har fått. Inte bara att det var ett påkostat pris utan också själva äran att få priset i konkurrens med så bra lirare som vi har.

Hur ser du på din egen och lagets insatser under seriespelet i div 3 norra?
Efter att ha varit något osamspelta till en början växte vi in i säsongen och bortsett från några matcher på slutet tycker jag vi hållit en hög nivå under hela seriespelet. Min egen säsong liknar lagets, hade till en början inte allt för lätt med att anpassa mig till Div 3 spelet men kom in i det efter några matcher. Att spela med två bra spelare som Benny och Lindgren har betytt mycket för min säsong.

Ser du fram mot det kommande slutspelet?
Mycket. Det känns som om Bajenkvällen var avstampet mot 3 intensiva veckor med spännande matcher där varje mål kommer att vara viktigt. Det är nu det roliga börjar.

Vi tackar Hempa för dessa ord och konstaterar nöjt att Henrik Pettersson nu sällat sig till Benny Rönnelöw som innehavare av en Stångkorvspokal.

Totalt sett var det en strålande eftermiddag och kväll på Hovet. Ett stort tack till Bajen Fans Hockey som anordnar arrangemanget och alla som var där! Förhoppningsvis blir artikeln kompletterad med bilder vad det lider.

/Sverre
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]