Ett hjärta - En förening
lördag, december 02, 2023

BF IF - Älta IF

I lördags spelades också en träningsmatch i MB-hallen mellan BF IF - Älta. Dom flesta Bamsingar gick på Rugbyn medan jag åkte till MB-Hallen. Matchen tyckte jag var mestadels ett sömnpiller. Förutom sista 10 min i andra då ett målfyrverki utbrast. Bajens 2-0 mål i första minns jag bäst eftersom att ingen på läktaren tom jag själv uppfattade att det blev mål.

2-0 efter första blev sen 10-0 efter andra. I tredje sjönk tempot igen och bra 4 mål gjordes, 1 av Älta och 3 för Bajen. I pausen mellan andra & tredje var det puckkastning. Närmast mittpunkten vinner och jag hade vunnit om inte någon hade träffat min puck med sin puck. Typiskt! Ja 13-1 totalt och nu är det snart dags för seriepremiär!

Heja Bajen!
/kenta
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]