Ett hjärta - En förening
lördag, juni 22, 2024

Reserapport från Bofors borta

bofors_070131.jpg
Bajenhockey.se's redaktion samt några andra Bajare hade tagit sig till Karlskoga och fick se sitt älskade Hammarby Hockey torska. Läs om stickade mössor, en konstig låda och matchen i denna spännande rapport skriven av Mack.
Innan jag mötte upp med mina själsfränder från bajen land fick jag några minuter själv inne på korvmojjen vid zinken. Jag köpte en Aftonbladet och började bläddra lite förstrött, då jag plötsligt fick en EPS (extrasensorisk perception, utomsinnlig varseblivning) av att den här resan skulle bli en katastrof och att jag och min bättre hälft av bajenhockey.se`s redaktion skulle glömma våran flagga och påsen med en bajen mössa och att i Nobelhallen skulle en tant stickat en grön och vit hammarby mössa (Kolla bilder från matchen) som istället skulle färdas hem till södermalm med oss för det fatala priset av 50 kr. Att vi däremot skulle få se en av dom lamaste hockey matcher på år och dar sa inte min EPS det hade besparat oss en djävla massa mil i onödan. Men vi fick i alla fall se en massa hockey kultur som var allt annat än normalt WELCOME TO TWILIGHT ZONE !

1:a perren: Spelet ja det började med inget tempo ointresse från båda lagen och en massa felpass. Det enda och skriva hem om var väl Bofors 1-0 mål efter 5 minuter blankt. Resten av perioden försökte vi sjunga med dom 10 lokala bajare på plats tack för att ni kom. Men Nobel hallen är inte byggd för sång och det lät inte mycket men å andra sidan var vi lika många i klacken som Bob cats så dom lät inget heller vilket betydde att det var helt tyst när båda lagen åkte omkring och försökte hitta nån linje i sitt spel. I pausen kollade vi läget i en hall på landet förväntar man sig en tant som grillar korv och ler. Inget av detta var dock aktuellt i karlskoga utan där har man köpt in en sån där korv grej dom har på 7/11 och tanten var inte speciellt tantig utan mer burlesk på ett konstigt sätt som hela befolkningen verkade vara. Besvikelsen var total. Skott: 9-7

2:a perren: Började bajen i rasande fart och helt plötsligt var det en hockey match. Hammarby snurrade friskt med Bofors som såg ut som Bambi på hal is lam beskrivning jag vet men hitta på en bättre själv då om du är så jävla bra! Kvittering kom också som ett brev på posten 1-1 Patrik bergström ass av Sebastian ellerstad. I hela nio minuter i andra perrisen höll denna hockey match en ordinär men ändå hockey mässigt Allsvensk klass och under dessa nio minuter hann Bofors tyvärr peta in 2-1 klockan stod då på 7.31 efter det var det tillbaks till ointresse och felpassar. Skott: 10-9

3:e perren: försökte spela konstruktivt och hade väl några små chanser som försvann när Rickard karlsson blev utvisad 2x2+20 för abuse of referee Rickard lyckades också i denna match bli utvisad för delaying the game när han tog bur skydd, fantaskisk domare den där Wolver edqvist. Efter det tappade matchen ännu mer. I slutet tog Bajen ut sin målvakt i ett halvhjärtat försök att kvittera men det blev aldrig särskilt farligt och Bofors kunde istället skicka in 3-1 i öppen kasse. Slut i rutan tack och gonatt auf wiedersen. Skott: 7-9

Som sagt var en flagga och mössa mindre med oss hem vilka vi glömde när skyndsamt försökte lägga förlust och en massa konstiga figurer som kallar sig karlskoga bor ifrån oss. Men tanten hade ju i alla fall fixat så vi fick med oss en grön vit mössa hem, tack tanten. Jag avslutar med att varför ska det finnas massa konstiga saker på hockey hallar på landet denna gång en låda som stod vid isen i ek-imitation eller något sådant, whats up with that ! Hell bajen. (Kolla bilder från matchen)

Insänt av mack
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024