Ett hjärta - En förening
lördag, december 02, 2023

Bajen obesegrade inför storpublik

benny_r_100226x320.png
Tvåmålskytten och stånkorvsligans vinnare, Benny Rönnelöw.
Foto: Kenta.


Sista matchen i div 3. Det blev aldrig riktigt spännande som senast lagen möttes. Men en nöjd Boustedt som hann till Hovet från Vancover. Matchen slutade 10-2 inför 4 895 på läktaren.
Bajen inleder bäst och skapar tryck framför VHs målvakt men det dröjer 5 min innan etta satt. Målskytt Alexander Schöld. När Richard Gustafsson satte 2-0 steg jublet på Hovet.

3-0 satt i början av andra men någon målskytt vet jag inte då jag inte var på plats på läktaren. Men VH ger inte upp utan får in reducering. Men Alexander Schöld utökar sedan till 4-1. Spelet är mest i VHs zon där Bajen för spelet men VH sticker upp lite då & då i kontringar. En spelare i VH sticker rakt igenom Bajens försvar och reducerar till 4-2 och det är fortfarande match.Rikard Stenberg ser sedan till att Bajen dödar matchen lite då han sätter dit 5-2.

Målkungen i Bajen kommer givetvis inte gå mållös denna match. Utan Benny Rönnelöw gör 6-2 och nu har luften gått ur VH. Och alla på läktaren inser nu att Bajen kommer att gå obesegrade i div 3 södra.

Men slutade alla spela? Nej, för Benny Rönnelöw gör sitt andra mål för kvällen i början av tredje. Marcus Nordberg, nyförvärvet under säsongen gjorde 8-2, Peter Nilsson gör när Bajen spelar box play 9-2. Och det är inte ovanligt för Bajen. Dom har gjort flera gånger under säsongen mål när man har haft en man på utvisningsbänken. Slutet av matchen blir stökigt på plan men många utvisningar. bla Andreas Jakubowicz fick 5 minutare, En i VH fick matchstraff. Och många 2 minutare delades ut. bla fick VH spela 5-3 power play utan utdelning utan Tomas Lindgren gör kvällens sista mål och det blir 2 siffrigt. 10-2 till Bajen.
Ikväll delades det ut Bamsingarnas pris till stångkorvsligan. Och vinnaren  var Benny Rönnelöw som fick priset efter matchen.

Slutligen vill jag bara säga tack för denna säsong!
Heja Bajen!

/Kenta
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]