Ett hjärta - En förening
fredag, december 08, 2023

Tack Bajen Rugby!

rugby_snubbe_logo.jpg

Trots vinst på bortaplan, 100 meter söder om sin egna hemmaplan Årstafältet B, med 11-6 mot Stockholm Exiles är seriesäsongen nu slut för Hammarby Rugby. Eftersom Exiles vann första semifinalen med 33-23 blir sluresultatet då 39-34 till Exiles vilket innebär att finalplatsen i kampen om SM-pokalen är deras.


Ingen skugga skall dock falla över Bajens grabbar som kämpade som djur i blåsten och det kalla regnet som föll under lördagseftermiddagen. Ett tag under andra halvlek var faktiskt Bajen på en finalplats då man ledde med 11-0 (två straffar och ett försök) men motståndarna hade kraften och sinnesnärvaron att få in ett par straffsparkar i matchens slutskede.

rugby_semi2_091003_01_300x225.jpg
Delar av den samlade supporten. [För större bild klicka här]

Vi i supporten (Klanmedlemmar, Bajen Fans och Bamsingar) gjorde vad vi kunde för att ta laget till en SM-final och jag vill tacka er alla på läktaren för gott sällskap. Givetvis en stor applåd till spelare och ledare i Hammarby Rugby och på återseende nästa säsong. Jakten fortsätter då på det första SM-tecknet!!!!!

Sverre
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]