Ett hjärta - En förening
söndag, juni 23, 2024

Dagen efter.

kamp.jpgDet finns dagen efter och så finns det dagen efter. Dagen efter en otippad seger över tex: Västerås är en riktigt skön dagen efter. Men det jag skall skriva om är inte bajens dagen efter utan Nybros korta dagen efter glädje som Bajen så fantastiskt förstörde, måste kännas hyffsat värdelöst att vinna över Läxand och kliva över strecket en dag för att sedan falla ner efter en seger mot dalmasarna som säkert går till historieböckerna nere i byn.
Tänk er glädjen i den lilla byn. Dansande omkring på gator och torg drickandes hembränt och förmodligen mesken också i ett sago rus utan dess like. För att sedan dagen efter sitta på en stubbe i skogen och gråta med en bankande huvudvärk över dom "djävla" bajarna som går och gör en kanon match mot Västerås och petar ner deras stolthet under strecket igen.

Inte nog med att dom blev petade under strecket så har dom förmodligen en x2 dagen efter. på grund av deras storhets vansinne, alkohol firande och övertro på sig sj'älva och spelarna går väl hela bygden omkring i en zombie liknande baksmälla, detta är sann sport glädje och en anledning att fortsätta och gå på bajen hockey.

Det svänger om bajen är aldrig sannare än den här säsongen. Just nu svänger det ändå åt rätt håll . VI får hoppas att det gör det på onsdag mot Almtuna borta. ÅK FÖR FAN TILL UPPSALA och stötta våra söder hjältar i kampen för att hålla Nybro nedanför strecket deppiga håglösa och framför allt förnedrade till den mildra grad att dom funderar på om bygden skall fortsätta med sin verksamhet eller börja med något annat tex: varpa (Om det stavas så) och för att skicka ner dom i en oviss kvalserie med själförtroende nere på - 100. Så att vi nästa är slipper flyga i oväder och uppleva en nära döden upplevelse och vända hem till stockholm igen för att man inte kan landa.

Låt oss få åka till nån annan stad nästa år vad sägs om tex: Örebro närmare och säkrare dessutom har Örebro en av dom godaste ute grillar i hockey sverige. Deras hamburgare är skit god. PS: Arboga har den godaste korven.

Hell bajen och dess vänner !

Insänt av mack
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024