Ett hjärta - En förening
fredag, juni 14, 2024

Bajen-Norsborgs IF 2

Thumb Img 9473
Då de som brukar skriv matchrapport är borta passar jag på att göra ett inlägg om Bajen och matchen mot Norsborgarna i söndags.
Jag kom när Bajen gjorde sitt sista snygga 4-1 mål i första periodens slut. Va väldigt många som saknades bland fansen, men kul var att där va så många unga bajare.
-Unga busar sa någon.
Men jag såg glada bajare som sjöng å hyllade sitt lag å vad de gör utanför Bajens match ramar är en annan story. Att se dem på plats värmde mitt hjärta och skänker hopp för hockeyframtid.

Jag såg inte när Norsborgarna gjorde mål men det jag såg va en rolig match. Snabba passningar på liten yta, vi hittade varandra, mycket rörelse, snygga dribblingar, närkamper och fasthakade klubbor. Ändå hittades ytor och möjligheter jag själv inte såg eller trodde va möjliga. Målen trillade in och det var kul å se att Norsborgarna ändå fortsatte kämpa så hårt trots underläge, men deras målis va röd i ansiktet. Slutresultat 11-2. Bajen visade upp ett samspelt lag som jag vill kalla mer än duga.

Jag minns när jag såg de första träningarna å tänkte:
-Jösses, hur ska vi vinna? Fast jag tvivlade aldrig.
Så roligt att mitt otränade öga kan se fler, å fler framsteg som laget och var enskild spelare gjort och gör.

Jag som bamsing å fostrad under hårda motgångar, va orolig att som van motgångsupporter, skulle tycka det var långtråkigt att se vinst på vinst med hög målskillnad. Men icke! Att se Bajen spela är underhållning som inte finns på många ställen. Förväntningar och längtan efter högre divisioner å matchnivåer. Finns inga begränsningar för hur stort det här är. Tack alla ni som sliter. Listan på det positiva som hänt kan göras lååång. Historien har ändrats å är inte slut.
Thumb Img 0302
Janne Lindberg har bara spelat i Hammarby. Med Bajen inräknat gör han nu 38 säsonger. Han hade tre krav för att skriva på för Bajen.
  • -Det skulle va en grön tröja.
  • -Ha sitt nr 24 på tröjan.
  • -Att han skulle få va med å sponsra.

Det är väl inte fy skam???
Å tänk€¦ Nu har han gjort sitt 200:de mål.
GRATTIS GRATTIS GRATTIS!!!
Hur skulle det sett ut om inte allt detta hänt?!
Alla Bamsingar,
vi lever ett fantastiskt Bajenliv:)
Jenny
Taggar: Inget

Om skribenten

Diktatorn

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024