Ett hjärta - En förening
fredag, juni 14, 2024

Örnqvist prisad när Bajen avslutade Allsvenskan med storseger

Lillis.jpg

Hammarby avslutade Allsvenskan på bästa sätt - seger med 8-0 hemma mot Troja och därmed säkrad andraplats i serien!

Eftersom det var den sista matchen i serien var det också dags för Bamsingarna att uppmärksamma vinnaren i årets stångkorvsliga.
Det var jämnt in i det sista, men med tre korvar i fredags säkrade Linnea Örnqvist sin första seger i denna prestigefyllda liga.
Linnea fick motta sitt pris från våra styrelseledamöter Annica & Frida innan nedsläpp. Stort grattis!

 

Nu väntar Playoff 1 för Hammarby. Hur det går till? Jo, de seedade lagen väljer i tur och ordning bland de oseedade lagen.
Skellefteå väljer först, därefter Malmö, därefter Färjestad. Hammarby som är rankat 4:a "väljer" därmed sist, dvs. får möta det lag som ännu inte blivit valt...

 

De oseedade lagen som finns att välja på är Björklöven, SHK (Skärplinge), Södertälje och Haninge. Måndag eftermiddag vet vi hur lagen väljer.
Vi börjar med bortamatch på torsdag, och spelar sedan hemma på lördag och en ev. avgörande match på söndag spelas också den på hemmaplan. Håll utkik på hockeyns kanaler för info om motstånd och tider!

Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024