Ett hjärta - En förening
lördag, april 13, 2024

En poäng i stökig premiär

Anchorshemma.jpg

Som så ofta när Hammarby och Haninge ställs mot varandra blev tisdagens hemmapremiär en intensiv, jämn och stökig historia.

Matchen var både svängig och jämn, och lika på 5 efter full tid och förlängning kändes tämligen rättvist.
Haninge drog sedan det längsta strået i straffläggningen och fick med sig extrapoängen. Anmärkningsvärt var att Hammarbys målvakt Elliot Vall-Hallin fick matchstraff för spearing efter slutsignal i förlängningen - Philip Nilsson fick därför kliva in i kassen under straffarna.


Totalt delades 143 utvisningsminuter ut, varav 5 matchstraff (3 till Bajen), så det var minst sagt heta känslor - som det ska vara i en sådan här match!

 

Kenta delar ut säsongens första stångkorvar:

 

3 korvar till #11 Måns Hallén Seppänen

2 korvar till #19 William Ehn

1 korv till #9 Sammy Andersson

 

Till den här säsongen återinför vi också en "domarliga". Efter varje match får den som delar ut stångkorvarna också ge domarinsatsen ett betyg (skala 1-5). Den domare som har det bästa snittbetyget efter säsongen (och har dömt minst 3 matcher) hyllas med pompa och ståt - eller åtminstone ett hedersomnämnande på hemsidan.

Premiärens huvuddomare Dennis Lennhammer går ut starkt och inkasserar en 4:a i betyg.

Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024