Ett hjärta - En förening
fredag, juni 14, 2024

Kort rapport från Hockeyns årsmöte

ny_styrelse_HH_arsmote_2020-06-17.jpg

Hammarby Hockeys årsmöte tog sin plats på Kanalplan i onsdags och det var en hyfsad uppslutning med Covid-19 i åtanke. Alliansföreningens nya ordförande Henrik Appelqvist höll i mötesklubban (hederlig gammal träklubba och ingen komposithistoria) och punkterna på dagordningen drogs igenom i hyfsad takt.

Föreningen kunde visa upp ett litet men ändock ett positivt ekonomiskt resultat för det gångna året.
Medlemsavgiften beslöts att fr.o.m. nästa år att höjas till 400 kr (+50 kr extra för ett plastkort, då det numera visst ska bli elektroniska medlemskort).

Styrelse
Till föreningens ordförande återvaldes Hasse Malm enhälligt. Härligt att du ställer upp för ännu ett år, Hasse!
Resterande styrelseplatser skall under året innehas av
Michael Kender
Johan Thor
Jesper Olofsson
Lars-Göran Burman
Robert Nykvist samt
Flemming Kristensen

Under övriga frågor diskuterades bland annat
- om inte ungdomslag kunde vara behjälpliga vid a-lagets matcharrangemang. Det var representanter från ungdomssidan själva som kom med förslaget vilket välkomnades av alla. Det vore mycket bra om man kunde avlasta de befintliga evenemangspersonerna som faktiskt har gått på knäna en tid. Det kanske även skulle gynna supporten då ett gäng Bamsingar då kunde få chansen att ibland få agera publik utan en betungande gulväst/guljacka draperad över sig under hemmamatcherna.
- [undertecknad frågade styrelsen om] status på avtalen mellan HockeyEttan och ATG. Av alla klubbar som är medlemmar i HockeyEttans förening är det två, Boden och Visby, som motsatt sig ett centralt avtal för visningsrättigheterna av HockeyEttans matcher och arbete pågår för att försöka rädda avtalet med ATG. Vi får se hur det går men det är ju finfina stålar som Hammarby Hockey tappar om det skiter sig.

Ett bra årsmöte anser jag och nu ser vi fram mot ett spännande Hammarby Hockey-år!

Foto: Henric Wauge

Glad midsommar!
/sverre

Taggar: Inget

Om skribenten

Sverre

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024