Ett hjärta - En förening
onsdag, maj 22, 2024

Inför Bajenkvällen 2020

bk2020_puff.jpg

Hammarby Hockey Dam – Almtuna IS
Lördag 1 februari 14.30
Hovet

Hammarby Hockey Herr – Enköpings SK
Lördag 1 februari 18.00
Hovet

Jadå, så var det äntligen dags att beträda älskade Hovets tiljor ännu en gång (vem vet, kanske den sista grönvita festen i denna Stockholms enda riktiga Hockeyarena). Under ledning av konferencier Bosse Johander skall två matcher avverkas. Det är en högtidsdag för oss BajenHockey-fanatiker och en glädjens dag för alla Bajare, oavsett favoritsport.

Damer
I tabellen ligger våra favorittjejer i ett litet ingenmansland på en tredje plats. De har 12 poäng upp till tvåan SSK och åtta poäng ner till Solna aiks andralag. För att vara säkra på bronsplatsen i serien behöver damerna ta en 4-5 poäng till under de tre återstående omgångarna då gnaget har en match mindre spelad så fullt fokus gäller på isen. Att Hammarby skall stå som favoriter i matchen är solklart då de hittills har 3-0 i segrar mot Almtuna.
Det är så roligt att damlaget får lira på Hovet inför något större publik än vanligt, det måste vara ett högst välkommet avbrott i den vanliga lunken med hemmamatcher i ett tält (som inte alls är oävet, men dock ett tält) på Kärrtorp.
Jag hoppas att många unga tjejer kommer att finnas på plats för att lockas in i hockeyns förtrollande värld där Linnea Holterud räddar ”omöjliga” puckar och spelare som Örnqvist, Blomkvist, Kjetselsberg och Åsell dunkar in puckar i motståndarkassen allt under ledning på isen av kapten Asplund. Med återväxt i ungdomslag och som jag hoppas på ett juniorlag är en satsning mot SDHL inte en omöjlighet.
Kriga för framtidens hockeydrottningar!

Tabell

Herrar
Efter fem raka matcher där de tagit poäng, varav tre segrar, pekar formen fortsatt uppåt för de grönvita gossarna som nu innehar fjärdeplatsen. Som det skrivits förut är tabellen så tät att vinst eller förlust innebär tvära omkastningar i placeringarna. Med råg i ryggen efter onsdagens bortaseger (3-4) över Bajenkvällsmotståndarna Enköping skall det kapitalet nu förvaltas och förhoppningsvis omsättas på isen för än större vinster.
En seger inför hemmapubliken på Hovet skulle betyda så fruktansvärt mycket på alla plan:
- Visa alla barn och ungdomar i föreningen att det finns en framtid i föreningen.
- Visa alla grönvita vad Hammarby Hockeys herrlag är, nämligen att ett oavlönat lag utan egentlig hemmahall i en nationell liga som klarar trycket trots hela HockeyEttans sämsta förutsättningar.
- Att de kan gå in i seriens avslutande tredjedel som vinnare med chans att avancera ännu högre i tabellen.
Våga vara vackra vinnare!

Tabell

Insläpp
14.00 öppnas Hovet. Redan 13.00 öppnar kassan på Globentorget för biljettförsäljning.

Bamsingarna
Bamsingarna delar bord med Hammarby Hockey och där kan du bland annat förnya ditt medlemskap för 2020 eller varför inte bli ny medlem för en ynka hundring? Ju fler vi blir desto bättre verksamhet och stöttning av hockeylagen!
Under andra periodpausen i herrmatchen delas Bamsingarnas stora pris, SÅ JÄVLA BRA! ut till två värdiga pristagare ur spelar- och organisationsled. Missa inte detta!

Biljettköp på nätet: https:// sga.ebiljett.nu/


Allt info om Bajenkvällen hittar du här:
Bajenkvällen 2020


Varmt välkomna till årets stora grönvita hockeyfest!
Vi är så jävla bra!
FORZA!
/sverre

Taggar: Inget

Om skribenten

Sverre

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024