Ett hjärta - En förening
lördag, juni 22, 2024

Söndag – Segeltorp borta

hh_logo_text_under_.png

Segeltorps IF – Hammarby Hockey Herr
Söndag 26 januari 16.00
Segeltorpshallen

I den matchtäta serien skall Bajen nu följa upp den magnifika fredagsvinsten hemma mot Strömsbro genom att åka ner till Segeltorpshallen och möta ett lag som de våra skall ha en god chans att ta ett eller flera poäng mot.

Allt fler av våra Bajenkrigare visar stigande form inför den hägrande Bajenkvällen vilket fredagens seger över det inför matchen serieledande Strömsbro är ett bevis på. Vi knaprar in poäng efter poäng på övriga lag och tabellen är nu så komprimerad att det för sistaplacerade Hammarby bara är 3 poäng upp till en tredjeplats.

Sist vi mötte Segeltorp, hemma i SDC-hallen den 10 januari, blev det en riktigt jobbig 1-2-förlust när spelet inte fungerade alls. Nu känns det som läget är ett helt annat, vi krigar bättre framför egen kasse och påhittigheten i anfallszon är mångfalt större.
Segeltorp bortabesegrade Enköping under fredagskvällen med 3-1 vilket torde innebär att de våra behöver fortsätta på den inslagna vägen och verkligen göra en helgjuten insats på söndag.

Resa till Segeltorpshallen
Adress: Långängskroken 3, 141 75 Kungens Kurva
Hallen ligger lite off, kolla in googlekartan: https://goo.gl/maps/kfxbf9F7hXD7x7of6GLÖM INTE
att fixa Bajenkvällsplåtar! Det är bara veckan kvar nu till årets grönvita hockeyhändelse.
Biljetter

Forza! Gläns! Vinn!
/sverre

Taggar: Inget

Om skribenten

Sverre

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024