Ett hjärta - En förening
onsdag, maj 22, 2024

Onsdag: Damer och herrar på is

hh_logo_text_under_.png

Hammarby Hockey Dam – Haninge Anchors HC
Onsdag 22 januari 19.30
Kärrtorps IP

Hanvikens SK - Hammarby Hockey Herr
Onsdag 22 januari 19.00
Tyresö Ishall

Jorå, ännu en matchkrock hägrar. Tjejerna har att se fram emot att möta det i nuläget ohotade serieledande Haninge och herrarna i desperat poängbehov åker till Tyresö.

Damer
Med tre raka vinster i bagaget efter nyår är det så dags att för fjärde (och sista) gången möta Haninge denna säsong. Hittills har det blivit en ynka poäng mot serieledarna av nio möjliga så visst vore det härligt om de våra kunde tvåla dit dem på hemmais för att räta upp mötesstatistiken.

Fri entré och fiket håller öppet

TabellHerrar
Killarna tog en poäng hemma mot Sollentuna i söndags, den första sedan efter tre raka förluster. Är loppet då redan kört? Nej, verkligen inte. Inklusive onsdagens match återstår det 11 matcher för våra grönvita krigare att ta den mängd poäng som behövs för att undvika ett otroligt ovisst nedåtkval.
MEN då gäller det att inte hålla igen och att köra för fullt i varje situation på isen i varje kvarvarande match! Poängen måste in! In på motståndarkassen och tvinga in pucken i mål!
I hemmamatchen den 5 januari blev det en snygg 4-2 seger för Bajen så Hanviken är ett lag vi absolut kan betvinga. I söndags fick Tyresölaget dessutom stryk i Enköping med 5-0 vilket kanske har skapat lite mental stress hos dem.


Tabell


Forza! Kriga! Vinn!
/sverre

Taggar: Inget

Om skribenten

Sverre

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024