Ett hjärta - En förening
söndag, maj 19, 2024

Fredag: Bajen vs Segeltorp

hh_logo_text_under_.png

Hammarby Hockey – Segeltorps IF
Fredag 10 januari 19.00
SDC-hallen

Efter att ha åkt på årets första torsk borta mot Strömsbro under onsdagskvällen ställs våra grönvita gossar på nya prov redan fredag kväll då Segeltorp besöker ladan på Sätra IP. Det är tabellens bottenlag som möts men i den täta tabellen kan det vinnande laget klättra upp på säker mark.

Segeltorp har inlett med två vinster och lika många förluster, senast blev det en 3-6-torsk hemma mot Enköping. I laget hittar vi bekantingar som Niklas Ala-Juoni, Robert Sterling-Berglund och Johannes Yucel. Tevliga killar men må de ha en skitfredag på isen!

Hammarby kom inte riktigt upp i den intensitet som vi tidigare sett, speciellt i tredje perioderna, borta mot Strömsbro. Hemmalaget styrde skickligt ut vårt spel i periferin och vi kunde inte knäcka denna nöt. Nåväl, efter att ha muttrat ”bryna nuppa fjässa spånken” ett tag skall spelarna vara fulla av hunger och spelglädje, redo att kasta motståndet över ända.

Kom till ishallen!
Din röst behövs på läktaren så ta en fredagspizza, ta dig till hallen och ställ dig i klacken!
100 spänn för de stora och 50 för de små.

Forza & Stångkorv!
/sverre

Taggar: Inget

Om skribenten

Sverre

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024