Ett hjärta - En förening
onsdag, april 17, 2024

BHC kastar klot

bhc_bowl_080402.jpg
Vid bowlingbanorna härskar en bedövande tystnad. Allvarsamma män som verkar kommunicera via höjningar av ögonbryn i annars botox-stela ansikten koncentrerar sig hårt innan de rullar iväg sina klot. Spontana applåder vid en strike tystas genast ner.

Något sådant upplevde jag inte vid mitt besök i bowlinghallen vid Gullmars. Här svingas det bägare och spelarna high-five'ar varandra vid en spärr oavsett lagtillhörighet. BHC möter denna kväll Allianzen (en Bajare, en 'gårdare och en Gnagare i en ohelig koalition) i en match som ingår i Hu(s)ligans division 5.
BHC-laget består av Hellvis, Tompa och Snucke som enligt egen utsago är snyggast i laget. Man besegrar motståndarna med klara 12-6 (fråga inte mig hur man fick fram dessa siffror) och går upp på en delad andraplats med häng på ledarna.

Lika stor som besvikelsen är när man missar att spärra, lika stor är glädjen vid en strike. Bäst i "piporna" är Snucke enligt ett samstämmigt utlåtande. Hellvis lyckas i sin andra serie göra tre strikar i rad och är väldigt nöjd. Tompa är den i laget som kör iväg kloten med mest kraft.

På det hela taget verkar det vara en stunds trevlig samvaro, speciellt för spelarna som med jämna mellanrum skickar iväg Turbo eller mig (hela supporten) för att fixa bärsa.
Den stora frågan är ändå: Var är groupisarna?

Bilderna hittar du här!
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024