Ett hjärta - En förening
onsdag, maj 22, 2024

Hemma mot Hanviken på söndag

hh_logo_text_under_.png

Hammarby Hockey – Hanvikens SK
Söndag 5 januari, 16.00
SDC-hallen

Matchtäta HockeyEttan Östra Vår fortsätter redan på söndag och våra grabbar ställs mot serietvåan Hanviken ifrån den fagra kommunen Tyresö (gissa vart jag bor, hehe). Sista perren från fredagens bortamatch mot Sollentuna är noggrant nedpackad i en specialtrunk och öppnas före nedsläpp på söndag eftermiddag.

Hanviken inledde med två segrar men föll under fredagskvällen lite överraskande hemma mot Enköping med 1-4. Hanviken är förresten det enda motstånd som de våra hade plusstatistik på under grundserien (4 poäng och 1 plusmål).

Hammarby då? Mot Sollentuna inledde vi med att falla in i grundseriens ineffektiva och meningslösa spel där vi låter motståndarna styra och ställa men tack och lov för Sebbe Andersson som höll oss kvar i matchen med bara ett mål i baken.
I andra perioden ställdes det mesta tillrätta genom att vi gick in hårdare fysiskt och pressade motståndarna mycket högre upp i banan, tyvärr var vårt 5-mot-fyra-spel riktigt uselt men det var nog den extra väckarklocka som behövdes och lagkapten Marcus Carlsson gav sig inte framför motståndarkassen och kunde kvittera, precis vad en ledare på isen skall göra. I tredje perioden blommade de grönvita ut ordentligt och krossade Sollentuna totalt.
Nu är vi på helt rätt spår med 4 inspelade poäng på de två första matcherna. Med en total laginsats på söndag skall tre nya poäng vara helt möjliga att skörda.
Kom ihåg att vi har kniven mot strupen eftersom vi började serien på noll poäng!

Reseförslag:
Ta på den grönvita halsduken, gå ut genom ytterdörren, leta reda på tunnelbanans röda linje 13 söderut, hoppa av i Bredäng eller Sätra och gå till Sätra IP.

Inträdet kostar en hundring (hälften för pensionärer och unga samt gratis för de minsta).

Bemanna relingen och sjung för laget på söndag! Varje supporter på plats ger extra boost för de våra!

Länkar
Tabell
Highlights Sollentuna-Hammarby
Plåtar till Bajenkvällen – Köp, köp, köp!
Microsponsra Hammarby Hockey genom Bamsingarnas ”Kassar för kassan”!

Forza & Stångkorv! Allez – Allez -Allez!
/sverre

Taggar: Inget

Om skribenten

Sverre

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024