Ett hjärta - En förening
söndag, maj 19, 2024

Detta händer.....

huvud_bamsingarna.png

Bamsingarna fortsätter med sin nyskapade följetång: "Detta händer...:", nu har vi kommit till maj månad. Där hittar vi såklart väldigt mycket fotboll på schemat. 


Redan nu på lördag (4:e maj) så tar Hammarbys fotbollsdamer emot Mallbacken hemma på Kanalplan, Hammarby IP. Matchen startar 14:00. Om ni inte åker till Örebro på söndag så spelar Södersnäckorna (pensionerade Hammarby damspelare) på Hammarby IP mot Djursholm med avspark 18:00. 

Vi hoppar fram till den 10:e maj, då startar Hockey-Vm i Bratislava med hela ledarteamet från Hammarby Hockey. På just denna fredag möter Tre Kronor Tjeckien med nedsläpp 20:00.
Den 18/5 så har Hammarby Rugby hemmapremiär i Allsvenskan mot Stockholm Exiles. Spelplatsen är Skarpnäcks IP. Tiden är dock oklar, vi får återkomma om denna. 
Vi vill även lobba för damerna i Rugby som startar upp ett lag i år. Den 6/5 är det den första träningen och den sker på Skarpnäcks IP klockan 18:30 - 20:00. 

Den 29/5 spelar Hammarby Damfotboll borta mot Lidköping med avspark 19:00. Hör av er om ni är sugna på att åka. 

I övrigt så är inga aktiviteter planerade under maj månad, det kommer dock att hända mycket i juni, så håll gluggarna öppna. 


BAMSING - STÅNGKORV!  

Taggar: Inget

Om skribenten

Hence

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024