Ett hjärta - En förening
lördag, november 27, 2021

Detta händer.....

huvud_bamsingarna.png

Bamsingarna fortsätter med sin nyskapade följetång: "Detta händer...:", nu har vi kommit till maj månad. Där hittar vi såklart väldigt mycket fotboll på schemat. 


Redan nu på lördag (4:e maj) så tar Hammarbys fotbollsdamer emot Mallbacken hemma på Kanalplan, Hammarby IP. Matchen startar 14:00. Om ni inte åker till Örebro på söndag så spelar Södersnäckorna (pensionerade Hammarby damspelare) på Hammarby IP mot Djursholm med avspark 18:00. 

Vi hoppar fram till den 10:e maj, då startar Hockey-Vm i Bratislava med hela ledarteamet från Hammarby Hockey. På just denna fredag möter Tre Kronor Tjeckien med nedsläpp 20:00.
Den 18/5 så har Hammarby Rugby hemmapremiär i Allsvenskan mot Stockholm Exiles. Spelplatsen är Skarpnäcks IP. Tiden är dock oklar, vi får återkomma om denna. 
Vi vill även lobba för damerna i Rugby som startar upp ett lag i år. Den 6/5 är det den första träningen och den sker på Skarpnäcks IP klockan 18:30 - 20:00. 

Den 29/5 spelar Hammarby Damfotboll borta mot Lidköping med avspark 19:00. Hör av er om ni är sugna på att åka. 

I övrigt så är inga aktiviteter planerade under maj månad, det kommer dock att hända mycket i juni, så håll gluggarna öppna. 


BAMSING - STÅNGKORV!  

Taggar: Inget

Om skribenten

Hence

0 Kommentarer

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får tre och trean får två smaskiga körvar.
Resterande, som antagligen inte har förstått hur man fuskar, erhåller en stångkorv var. Det är ju trots allt jul...

VälkommenLösen:
[ ]