Ett hjärta - En förening
måndag, maj 20, 2024

Detta händer.....

huvud_bamsingarna.png
Hockeysäsongen är över förlängesen. Det betyder inte att vi lägger ner verksamheten och solar oss igenom våren och sommaren. Utan det kommer att finnas aktiviteter i Bamsingarnas regi som alla är välkomna på. 
Vi kommer att den sista varje månad att släppa "Detta händer..." här på Bamsingarna punkt essé om vad som händer den kommande månaden. Ett bra läge att träffa sköna Bamsingar även när hockeysäsongen är under sin viloperiod. 
En mängd aktiviteter finnes under april månad, välkomna till Bamsingarna. 

Imorgon måndag är det första april, då får man luras. Men detta är helt sant. Alla dessa aktiviteter finnes att göra under april månad. 

  1. Den sjunde är det dags för hemmapremiär i fotbollen. Självklart kommer ett gäng Bamsingar att finnas på plats då. 
  2. 13 April så är det hemmapremiär för Hammarby Fotbolls damer. Bamsingarna kommer självklart vara på plats då. Avspark sker 14:00
  3. Den fjortonde är det dags för Bamsingarnas Floorball Cup i Sjöstadshallen. Vill ni vara med och spela? Alla som är medlemmar är välkomna att spela. 
    Kontakta oss på MEJL för mer info. Vill du hellre sitta och titta på så är alla välkomna, oavsett medlemskap eller dylikt. Tiden är satt till 12.00 - 14:00. 
  4. 27:e är det bortamatch för damerna i Uppsala och det ryktas om en liten resa dit. Mer info kommer när det börjar närma sig. Boka dock upp redan i kalendern nu. 

Om ni vill komma i kontakt med oss om tips på aktiviteter eller liknande, tveka inte att mejla oss eller gör ett avtryck i vår Facebookgrupp. 


BAMSING - STÅNGKORV! 

Taggar: Inget

Om skribenten

Hence

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024