Ett hjärta - En förening
måndag, maj 20, 2024

Andra segern på rad

44486196_1521980017946478_772437936766451712_n.jpg

Hammarby tog emot Segeltorp under fredagskvällen och det blev en grönvit seger med tre mål mot två efter Magnus Kullerback och Sebastian Andersson haft show. 

Det var inget snack om saken om vilka som skulle vinna derbyt som vi kan kalla "infartsderbyt", det är ju endast en liten väg som leder in mot Stockholm som skiljer hemmaplanerna åt. Eller ska man kalla Segeltorp för Hammarbys B-Lag då det är väldigt många gamla "Bajare" i "torpet". För dagen så var de till antalet två med Niklas Ala-Jouni, Robert Sterling-Berglund. Sedan tillhör och "Kaptenar" Oliver Forsberg men som för dagen var skadad. Bajen satte i gång matchen i högt tempo och så skulle det förbli. Magnus Kullerback skickade in både "ettan" och "tvåan" innan Joakim Albertsson gjorde matchavgörande 3-1-målet i powerplay. 

Matchen rycktes sönder av mängder av utvisnigar, båda lagen fick möjligheterna att spela fem mot tre, dock var det bara Bajen som lyckades förvalta detta. Dock kom Torpets sista reducering i sex mot fyra då de chansat och tagit ut målvakten. Det blev väldigt pirrigt i slutsekunderna men Bajen höll undan och vann alltså med 3-2. Nu väntar en ledig helt innan Vallentuna kommer på besök till SDC-Hallen på onsdag den 24.e. Vi ses väl då? 

Dagens stångkorvar delas ut av speaker Magnus Nilsson på följande sätt: 

Tre korvar Tommy Latva
Två korvar #47 Jonathan Tärnblom
En korv #9 Nestor Plarsmo

Efter nio omgångar så ger det följande tabell: 

11 korvar: #57 Sebastian Andersson

10 korvar: #9 Nestor Plarsmo

8 korvar: #26 Robin Kokkonen

6 korvar: , #85 Magnus Kullerback

3 korvar: #27 Kenny Salander. #31 Rasmus Eklöf, Coach Tommy Latva

2 korvar: #38 Linus Carlsson, #11 Oscar Skiöld, #47 Jonathan Tärnblom

1 korv: #7 Emil Jakobsson, #61 Marcus Carlsson, #15 Jacob Wallin, #56 Joakim Albertsson

Taggar: Inget

Om skribenten

Hence

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024