Ett hjärta - En förening
lördag, juni 22, 2024

God fortsättning

Fetto.jpg

God Jul och fortsättning och allt det där som man säger i dessa dagar. Inom ett par dagar så har vi ett nytt år, 2018, ska detta bli Bajens år. Ja jag tror det - igen. 

Men innan vi checkar ut för 2017 så ska det spelas en match till, nämligen den mellan Hammarbys damer och ett Collagelag från andra sidan atlanten som heter Saint Benedic. Jag hoppas verkligen att alla som läser detta kommer dit för att heja fram våra fantastiska tjejer. Bamsingarna kommer dessutom att sälja hamburgare och korv för hockeyns räkning, så kom gärna förbi och stilla hungern. 

19:00 släpps pucken och Bamsingarna är där från 17:30. Platsen är Kärrtorps IP, rinken. Inom en snar framtid så kommer det ut en liten årskrönika om vad som hänt under 2017. Håll utkik. 

FORZA BAJEN! 

Taggar: Inget

Om skribenten

Hence

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024