Ett hjärta - En förening
lördag, december 02, 2023

Bajen, Bärs och Raukade brudar

innebandy_hif-visby_080209.jpg
Sent om sider kommer här en liten rapport från lördagens innebandymatch i Eriksdalshallen mellan Hammarbys herrar och Visby IBK.
Hammarby Innebandy ville gärna ha publikstöd i Division 2-toppmötet för att öka chanserna till vinst mot de gästande gutarna som leder serien. Därför kallade Tompa Stadholm ihop ett blandat gäng Bajare, däribland en hoper Bamsingar med ordförande PJ i spetsen, som gavs fribiljetter med förhoppningen att hela Södermalm skulle förskönas/drabbas (välj lämpligt alternativ) av skönsång från de på 91:ans fuktade struparna.
Fastän vi kan sjunga utan trumma fanns en sådan på plats för att plåga öborna och BF's Staffe Swing eldade upp massorna genom att leda kören.
På planen gick det inte riktigt vår väg. Visby tog ledningen och släppte den aldrig. Inte för att Hammarby var dåliga men den lilla sista touchen som får bollen i mål fanns inte riktigt där. Samtidigt hade Visby ett väldigt bra försvarsspel, det stora flertalet av Bajens skott från backarna nådde aldrig motståndarmålet utan fastnade på klubbor och ben i det kompakta försvaret.

När så Bajen tog ut sin målvakt i slutet av matchen gjorde gästerna två snabba mål i öppen kasse och det var det. Givetvis tackade spelarna och fansen varandra på bästa sätt efter matchen men besvikelsen efter förlusten var påtaglig.
Om jag förstått saken rätt så finns det fortfarande en liten chans att Bajen kan ta sig till en kvalplats på de tre omgångar som återstår men då ska man inte bara vinna sina matcher, Odelberg/Gutavsberg måste dessutom torska sina kvarvarande vilket inte känns troligt.

Allt som allt en trevlig tillställning trots förlusten.

Resultat: 2008-02-09 Hammarby - Visby 1-4 (0-2, 1-0, 0-2).
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]