Ett hjärta - En förening
lördag, juni 22, 2024

Man kan inte alltid göra rätt.

Marcus_Carlsson.jpg

Sa gud när han skapade Stenerfelt. 

Nä, nu ska vi inte vara så elaka mot den svartvita mannen med simpuffarna. Han är faktiskt väldigt trevlig och berömde Hammarbys insats efter matchen. Men nog är vi  ganska överens om att vi har en väldigt avgörande minut där i mitten på andra. Då domare Stenerfelt hittar två utvisningar som gör så att Väsby går från 2-2 till 2-4. Nu är det alltid lätt att skylla på domaren. Ingen hade nog regerat om det inte vore så att de för dagen vit och röd-klädda smågnagarna från Uppland vore så jävulskt bra i Powerplay. 

Men Bajen ska ha all heder för de utslagna tänderna och brutna handlederna. De var så värda mycket mer än detta. När dessutom matchen avgörs med endast 25 sekunder kvar så undrar man varför man håller på. Jag är varken sur eller ledsen, jag är likgiltig. Detta är verkligen inte Bajens säsong, igen. Nångång måste detta vända. Nångång måste vi få domare och turen med oss. Nångång måste vi oxå få in den där pucken i slutsekunderna och vinna matchen. 
Jag skulle vilja ge samtliga spelare tre stångkorvar i dag för att de aldrig gav upp. De är mina hjältar nu och föralltid. Men nu har jag bara sex korvar att ge ut och ger dessa till: 

3 Korvar till: #61 Marcus Carlsson. Han visade efter matchen att han är världens bästa kapten. Trots den suraste förlusten jag nånsin upplevt så kommer han fram och tar sig tid att prata med några kids. Detta kommer de aldrig att glömma. 
2 Korvar till: #8 Jesper Skogström. Sliter sliter och sliter. Ger sig aldrig och en riktig kämpe. Det kanske inte märks i protokollen. Men han ger 120% i alla byten idag. 
1 Korv till: #16 Axel Åström. För sig oerhört vackra förarbete till Johannes 4-5 mål. 

Detta ger denna tabell: 

16 korvar: #29 Olle Wallberg
15 korvar: #28 Jeff Karlborg
11 korvar: #64 Christian Olsson
10 korvar: #93 Johannes Yucel 
8 korvar: #2 Felix Lundqvist
7 korvar: #8 Jesper Skogström, #61 Marcus Carlsson

6 korvar: #14 Jacob Lager
4 korvar: #7 August Lindberg, #58 Jesper Ruda, #9 Nestor Plarsmo, #16 Axel Åström
3 korvar: #57 Sebastian Andersson, Klacken,#18 Linus Carlsson, #10 Anton Molnar 
2 korvar: #26 Benjamin Blomberg, #47 Jonathan Tärnblom, #19 Eric Winbergh, #44 Magnus Kullerback
1 korv: #3 Joakim Arnmark, #92 Emil Jakobsson, #6 Joel Thorén

Taggar: Inget

Om skribenten

Hence

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024