Ett hjärta - En förening
fredag, juni 14, 2024

Ineffektivt Bajen torskade ännu en gång på Gotland

_P035498_Redigera.jpg

Det här med båtresor halvvägs till baltikum är inte riktigt Bajens grej, utan vi ska åka hela vägen för att det ska bli bra verkar hålla i sig. För ute på den lilla ön mitt i östersjön som kallas Gotland har inte Hammarby vunnit sen mitten på nittotalet, och oturen grinade oss i ansiktet i går igen. 

Det blev ju i alla fall inte lika hemsk start som senast mot Nyköping. Men med hjälp av en Bajenhjälm i båset passerade pucken från Visbys defensiva zon till offensiva väldigt fort och 1-0 kom på en riktigt snygg "onetimer" som Olle var väldrig nära på att ta. Ett regelvidrigt mål såklart, men vi börjar bli vana att inte ha domarna på vår sida. Linjedomare Billing var dock säker på att den gick i sargen och det skulle visa sig senare i matchen att han inte hade sin bästa dag på jobbet. 

Några minuter senare så kommer även tvåan. Denna gång i PP som vi inte kan diskutera nåt om egentligen. Nestor är uppe med klubban när han tacklar och även om man kan tycka att det kan vara en billig utvisning så säger regeln så. Visby skjuter i väg ett skott och den tar på Olles axel och sakta sakta glider in i mål. 2-0 och hemmapubliken lika ödmjuka som vanligt börjar prata om hur mycket Visby kommer att krossa Bajen med. Men tji får dom. Andra perioden så äger Bajen ut Visby totalt och på läktaren så finns det bara ett lag. Den lilla klacken som var grönvita halsdukar var visserligen få, men hördes som orkanen irma på julaftonsmorgon. Bajen vinner perioden med 1-0 efter en flippeliflopp från Benji. Dock skulle väl Bajen ha gjort sisådär 10 mål till. Men allt är inte som det ska vara. I den sista perioden så trycker självklart Bajen på, men det är Visby som gör målet. Ännu en gång så grinar oturen i ansiktet på oss. Visby skjuter i ribban och returen så tror vi att det är en bajenskridsko som styr in pucken i mål. Bajen har många många chanser efter det men det vill sig inte när keepern i VR storspelar. 

Matchen förlorades, men inte kampen. Bajen var mycket värda minst en poäng och det kommer inte dröja länge innan vi går om detta motstånd. 

Fredagens stångkorvar delas ut av Amanda Kronman och delas ut i följande ordning: 

Tre korvar till: #64 Christian Olsson. Vilken kämpe, ger aldrig upp. 
Två korvar till: #93 Johannes Yucel. Skapar lägen hela tiden, dock inte lika vass i avsluten. 
En korv till: #61 Marcus Carlsson. Tände laget lång på gång. 

Tabellen ger denna: 

16 korvar: #29 Olle Wallberg
15 korvar: #28 Jeff Karlborg
10 korvar: #93 Johannes Yucel, #64 Christian Olsson
5 korvar: #2 Felix Lundqvist
4 korvar: #7 August Lindberg, #58 Jesper Ruda, #9 Nestor Plarsmo
3 korvar: #57 Sebastian Andersson, #16 Axel Åström, #8 Jesper Skogström, Klacken, #14 Jacob Lager, #61 Marcus Carlsson
2 korvar: #26 Benjamin Blomberg, #47 Jonathan Tärnblom, #19 Eric Winbergh
1 korv: #3 Joakim Arnmark, #92 Emil Jakobsson, #6 Joel Thorén


// Henric Wauge genom Victors inlogg =) 
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024