Ett hjärta - En förening
söndag, maj 19, 2024

Måndagshockey x 2

_LIN7036_Redigera.jpg

Hammarby Hockeys suveräna damer drar till Uppsala och J20 spelar hemma på Zinken mot Sundbyberg. Oddsen torde vara höga för att det blir sex poäng då det är de två sistaplacerade i respektive serie som får smakar grönvitt stål ikväll.

Dam:
Almtuna IS – Hammarby Hockey
Nedsläpp 19.30 i Gränbyhallen.

De obesegrade damerna har dragit fram som en ångvält i DamEttan Östra och har fem poäng ned till tabelltvåan SSK som dock har en match mer spelad än de våra. Michelle Yucel står ut i poängprotokollet med 10 mål och 3 assist, bara två ynka poäng ifrån ledningen i hela seriens skytteliga men det faktum att hon inte leder är ett tecken på bredden i vårt damlag där det hittills har producerats 42 mål på sju matcher. Kvällens motståndare Almtuna har å sin sida släppt in 43 puckar  och enda segern håvade de in i seriepremiären mot SDE.

J20:
Hammarby Hockey - Sundbybergs IK/Kista HC
Nedsläpp 19.00 i Zinkensdamms Ishall.

Våra juniorer har i jämförelse med damlaget haft det kämpigare då de efter fyra matcher fortfarande  söker efter första trepoängsfullträffen, senast blev det en 4-2-torsk borta mot Segeltorp efter att de våra haft en 2-0-ledning med sig in i den andra perioden. Att de våra ska vara mot stora favoriter mot nollpoängarna från Sumpan som har -45 i målskillnad efter fyra matcher är självklart men det går absolut inte att ta något för givet så fullt fokus gäller.
Kom ihåg att dra på dig varma kläder före besöket i Zinkens Ishall och förhoppningsvis finns det varm dryck att inmundiga för en billig penning.

Forza Bajen och bevara Hovet!
/sverre

Taggar: Inget

Om skribenten

Sverre

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024