Ett hjärta - En förening
söndag, maj 19, 2024

Genom ett repigt plexi i Nacka!

Skitigt_plexi.jpg

Jag visste inte om jag skulle lägga upp denna som nyhet eller som krönika. Men jag kände mest att det är viktigt att detta är mina egna ord och ingen annans. 

Efter födelsekalas osv så styrde jag hela familjen mot Nacka för att vad jag trodde skulle vara säsongens första seger. Men icke blev så fallet. 
Vi har i detta nu spelat 6 matcher och inte en enda seger. Den enda poängen hittills har kommit borta mot Nyköping där vi spelade oavgjort med en bonuspoäng på straffar. 
Det hade inte bekymrat mig ett minsta om det inte vore så att förlusterna kommit mot lag som vi "slåss" emot om en allettanplats. Men nu så här nästan hälften in i grundserien så börjar jag sakta men säkert sänka förväntningarna. 

Innan säsongen så sade jag precis som alla andra, vi kommer gå till allettan. Men då får man inte förlora mot Väsby, Valbo, Nacka, Hanviken osv. Det är helt okej om förlusterna kommer mot Visby, Huddinge och Hudiksvall. 
Förra säsongen så krävdes det 41 poäng på 22 matcher att ta sig till allettan, vi har i detta nu tagit två! två ynka poäng! Det är iofs 16 matcher kvar att spela. Men om man ska gå på förra säsongens resultat så krävs det alltså 39 poäng på de avslutande 16 matcherna, det är 2,5 poäng per match!! Om vi ska krångla till det och inte verka alltför negativa med att vi har både Huddinge och Hudiksvall borta kvar att möta samt Visby så betyder detta att vi måste vinna samtliga matcher för att nå allettan. Förutom dessa 3 då. Nu är det väl egentligen ingenting som säger att man måste ha 41 poäng för att gå till allettan, men onekligen så vore det en bra linje att gå på. 

Vad ska man göra då? Ja egentligen finns det ingenting vi kan göra förutom att stötta, stötta och återigen stötta. Speciellt nu på onsdag när Wings kommer på besök. Då är det viktigt att grabbarna får vårt stöd. För är det nåt lag som kan vända detta så är det Hammarby! Jag vet att de kan, jag vet att de vill och jag vet att alla ni som läser detta vill. Det finns inget som jag så mycket unnar framgång som Hammarby Hockey. Det är nu som vi verkligen kan visa att det är vi som är Hammarby. Så låt oss ta oss själva i kragen och visa hjärta, för deras skull och för vår skull. Låt detta bli en höst att minnas! 

Bamsing - Stångkorv! 

Taggar: Inget

Om skribenten

Hence

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024