Ett hjärta - En förening
söndag, juni 23, 2024

Tabbarnas afton i Upplands Väsby...

stangkorv_01.jpg

Bajen spelade dåligt och förlorade lördagsmatchen mot Väsby med 4-3. Det vi främst kommer minnas från matchen är två av de värsta tabbarna som åtminstone undertecknad har skådat i en hockeyrink...

Väsby ledde med 3-0 efter två perioder, men Bajen inledde tredje med power play i drygt tre minuter efter ett matchstraff för hemmalaget i slutet av andra perioden.
Molnar recuerade, och kort därefter höjde domaren armen för en avvaktande Väsbyutvisning. Sebbe lämnade förstås målet, men det kanske han inte skulle ha gjort med facit i hand... en passning från Hammarbyspelare gick via Väsbyklubba och in i det tomma målet. Regelboken säger att då ska målet inte godkännas, men domaren tyckte annorlunda och signalerade för 4-1. Hammarby Hockey meddelar att protest kommer att skickas in, vad en sådan kan leda till kan vi bara gissa kring men i den bästa av världar kanske vi kan hålla tummarna för omspel. Målet visade sig nämligen bli så kallat "game winning goal", så det påverkade minst sagt poängfördelningen i matchen.

Lillebror Carlsson reducerade till 4-2, och sedan kom så kvällens andra jättetabbe - den här gången från hemmalagets målvakt. Storebror Carlsson sköt från distans, och Väsbykeepern gjorde sitt bästa för att imitera Tommy Salo i OS-kvartsfinalen mot Vitryssland. Efter att han bjudit på det målet var ställningen alltså 4-3, vilket också blev slutresultatet då Bajen inte lyckades slutforcera. Spelmässigt ingen bra match från Hammarby, kvaliteten på passningar mm. var låg. Gott kämpat iallfall, inte minst från herrarna som belönades med stångkorvar efter matchen (utdelare: Kalle Forslund)

3 korvar till #8 Jesper Skogström
2 korvar till #28 Jeff Karlborg
1 korv till #92 Emil Jakobsson

Ställningen i Stångkorvsligan efter 4 omgångar i grundserien (plus Baltic Challenge Cup):

7 korvar: #93 Johannes Yucel
5 korvar: #29 Olle Wallberg

4 korvar: #64 Christian Olsson, #28 Jeff Karlborg
3 korvar: #57 Sebastian Andersson, #16 Axel Åström, #8 Jesper Skogström
2 korvar: #58 Jesper Ruda, #26 Benjamin Blomberg, #2 Felix Lundqvist, #7 August Lindberg
1 korv: #9 Nestor Plarsmo, #3 Joakim Arnmark, #14 Jacob Lager, #61 Marcus Carlsson, #92 Emil Jakobsson

Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024