Ett hjärta - En förening
måndag, juni 21, 2021

Bamsingar! Till Torvalla idag!

haninge-hh_2016-11-19_puff.png

Haninge Anchors HC - Hammarby Hockey

Lördag 19 november 2016 16.00
Torvalla Ishall

Dagen D är här, det som växt fram som grundseriens mest avgörande match för Hammarby Hockey spelas med start 16.00 idag. För att den så åtrådda platsen i AllEttan skall bli Bajens är en seger i €sexpoängsmötet€ mot Haninge högst önskvärt annars ser vägen uppåt riktigt krånglig ut. Med bara 30/40 spänn i inträde så finns det inte mycket att tveka på: Åk ut till Haninge och bär fram våra grönvita hjältar till seger!
Hemmalaget Haninge har gått bra i HockeyEttan och innehar inför omgång fjärdeplatsen med sina 32 poäng, samma antal som Bajen på femteplatsen. Poängbäst i laget är Nick Hedemyr som gjort 13 mål och är med det bäst just nu i hela serien i konsten att hänga kassar. När Haninge besökte dåvarande LW Hallen vann vårt Hammarby på övertid med 5-4 med Joakim Ramsten som avgörande målskytt.

I Bajen är som bekant f.d. Haningespelaren Linus Carlsson i toppform med exempelvis 3 mål mot Valbo i onsdags inskrivet i sitt CV. Broder Marcus har nu kommit igång och ligger tvåa i interna skytteligan. Det vore inte helt fel om fler av våra vassa spelare kliver fram idag och bidrar i protokollet, vi behöver flera producerande femmor.

Hammarby Hockey har gjort klart med en målvakt, Rasmus Eklöf, inkommen från Enköping och med ett förflutet i bl.a. Haninge. Välkommen Rasmus!

Biljetter
Förköp: Boka online för 30 kr där Bajen får en del av pengarna: http://haningeanchors.attendance2.com/hammarby
I kassan kostar plåtarna 40 kr styck.

Webb-TV
För 79 kronor kan man se matchen på datorn: https://haningeanchors.solidtango.com/live/haninge-hammarby

Mer
Hammarby Hockey: Inför Haninge-Hammarby: plåtar för 30 kr och webb-tv
Haninge Anchors: Inför Haninge Anchors - Hammarby IF

Ta er nu ut till matchen, ta pendeln, bussen bilen, cykeln - ja det spelar ingen roll hur det går till men kom! Stötta de våra, sjung för Bajen! För seger! För ära! För framtid!

/sverre
Taggar: Inget

Om skribenten

Annica

0 Kommentarer

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får tre och trean får två smaskiga körvar.
Resterande, som antagligen inte har förstått hur man fuskar, erhåller en stångkorv var. Det är ju trots allt jul...

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2021