Ett hjärta - En förening
fredag, juni 14, 2024

Stångkorvar efter övertygande seger mot Sollentuna

sollentuna-hh_2016-10-16_cr_500x.png
Målglädje. Foto: Carina Robertsson.

Visst var man orolig om hur det skulle gå i söndagseftermiddagens match mellan Sollentuna HC och Hammarby Hockey efter onsdagens debacle i LW Hallen. Oron visade sig vara helt överflödig för det var ett heltaggat Bajen som stävade ut över isen och på ett övertygande sätt bärgade tre poäng.
Till allas vår glädje var två tillbaka från skadefrånvaro, Niklas Ala-Juoni och Benjamin Blomberg. Den sistnämnda var på fint spelhumör och var inblandad i Anton Molnars 0-1-mål i början av matchen med Axel Åström som framspelare förutom Benji.

Benjamin Blomberg inleder 2:a perioden på bästa sätt genom att göra 0-2, assisterad av Simon Nilsson och Molnar. Efter en Sollentunareducering gör så Robert Sterling Berglund 1-3 med Joakim Arnmark och Jonathan Tärnblom som hjälpryttare.

I ett numerärt överläge fem minuter in i period nummer tre kommer 1-4 av Anton Molnar, assist av Arnmark och Marcus Carlsson. Att Sollentuna gör 2-4 i matchens slutskede är bara av akademiskt intresse, speciellt då en av hemmalagets spelare i samband med målet drar på sig matchstraff, säkerligen till tränarens förtvivlan.

Matchen slutar 2-4 och Hammarby Hockey är tillbaka i vinnarspåret igen. Ett tydligt språng framåt i fråga om inställning, speed och försvarsvilja.

Stångkorvar
Syskonen Svensson delar ut
3 st till 26. Benjamin Blomberg - mål & energi som smitta av sig på övriga i laget + välkommen tbx.
2 st till 10. Anton Molnar - 2 mål och assist. Äntligen!
1 st till 3. Joakim Arnmark - Slet hårt.
Extra korv till 28. Jeff Karlborg - han är så energisk.
Aktuell ställning: http://bamsingarna.se/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?8301.0

Mer
Matchfakta
Hammarby Hockey: Stabil seger i Sollentuna

Nu väntar match på onsdag hemma i LW Hallen mot Wings. Bajen ligger fortfarande sjua i tabellen men det är bara en poäng upp till en 4:e-placering så kom och stötta laget!

Heja, heja, heja Bajen!
/sverre
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024