Ett hjärta - En förening
lördag, juni 22, 2024

Säker säker mot Almtuna

hh_logo_text-under.png

Hammarby Hockey Dam tog en fin trepoängare mot Almtuna IS under sena onsdagskvällen på Zinken. I tabellen är det mycket jämnt med Bajen på en tredjeplats, bara en poäng bakom ledande Haninge och SDE på andraplatsen.


I sällskap med ett gäng andra Bamsingar anlände vi med slokande mungipor efter förrättat värv i LW Hallen till Zinken efter två spelade perioder med Hammarby i ledningen med 2-0 mot Uppsalatjejerna. Kajsa Tidala hade i 1:a perioden gjort 1-0 framspelad av syster Hanna Tidala och Chris Engzell. I numerärt underläge hade Anne Girtz utökat till 2-0 i andra perren.

I tredje perioden var Bajen det klart dominerande laget, försvaret fungerar utmärkt och burväktare Linnea Holterud Olsson är säkerheten själv. Det ser länge ut att bli en mållös sista tjugominutare men i slutskedet tar gästerna ut målvakten och i matchens sista skälvande sekund kan Cecilia Libassi sätta 3-0 i tom bur.

Riktigt bra att få avsluta kvällen leenden efter damernas seger och visst såg tjejerna glada ut över att vi Bamsingar dök upp och sjöng.

Nu väntar ny hemmamatch på Zinken nästa onsdag 20.30 mot Haninge och då hoppas jag att fler kommer och stöttar tjejerna. För er som inte tar er ut till LW Hallen då har obligatorisk anmälningsplikt på Zinken! Varmt kaffe som håller kylan i schack och tilltugg finns att köpa i hallen.

Stångkorvar
Hence delar ut
3 st till 29. Kajsa Tidala - Maler sönder hela Uppsala.
2 st till 18. Linn Asplund - Överallt. Var är Boorken?
1 st till 31. Linnea Holterud Olsson - I vägen.
En extra till 31. Linnea Holterud - Bajenbrud!
(tröjnummer tagna från rostern och behöver nödvändigtvis inte överensstämma med de som bärs under match)
Aktuell ställning: http://bamsingarna.se/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?8305.0

Mer
Matchfakta
Hammarby Hockey: Ny hemmaseger och nolla för damerna

Det är vi som är Hammarby!
/sverre
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024