Ett hjärta - En förening
fredag, juni 14, 2024

Stångkorvar efter kanonvändning mot Haninge

hh_logo_text-under.png

Efter två mer eller mindre bleka perioder mot Haninge Anchors HC under onsdagskvällen gick ett sällan skådat fettaggat Hammarby Hockey amok under den tredje perioden och förvandlade ett 1-3-underläge till 4-4 och förlängning där Joakim Rammstein gör sitt tredje mål för kvällen och fixar således extrapoängen. En Tomas Lindgren i högform (har vi någonsin sett honom bättre?) var inblandad i allt kändes det som och Simon Nilsson gjorde sin första kasse i Bajentröjan.
För matchrapport se
Matchfakta
Hammarby Hockey: Två poäng efter Ramstens hattrick

Stångkorvar
Turbo fördelar
3 st stångisar går till #23 Allas vår Rammstein, Joakim Ramsten. Målen som avgör. Två kvitteringar och segermålet måste premieras på detta vis.
2 st stångisar går givetvis till Assistkungen Tomas Lindgren. Inblandad i fyra av 5 mål samt hann med ett par besök i Kapten Lindgrens Kajuta.
1 st stångkorv går till Simon Nilsson. Första målet i Bajen.
En extra stångkorv går till den outröttliga klacken och då speciellt den taktfaste trummisen som med van hand ledde allsången.
Övriga ledamöter i Bamsingstyrelsen som var närvarande delar i sin tur ut en extra körv till kapten Lindgren, konstigt vore annars då han nu leder interna poängligan (och har införskaffat ett imponerande antal minuter i skambåset).
Aktuell ställning: http://bamsingarna.se/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?8301.0

På söndag åker laget och Bamsingarna till Valbo för att kriga hem 3 sköna poäng!

Det är vi som är Hammarby!
/sverre
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024