Ett hjärta - En förening
torsdag, oktober 28, 2021

Stångkorvar efter kanonvändning mot Haninge

hh_logo_text-under.png

Efter två mer eller mindre bleka perioder mot Haninge Anchors HC under onsdagskvällen gick ett sällan skådat fettaggat Hammarby Hockey amok under den tredje perioden och förvandlade ett 1-3-underläge till 4-4 och förlängning där Joakim Rammstein gör sitt tredje mål för kvällen och fixar således extrapoängen. En Tomas Lindgren i högform (har vi någonsin sett honom bättre?) var inblandad i allt kändes det som och Simon Nilsson gjorde sin första kasse i Bajentröjan.
För matchrapport se
Matchfakta
Hammarby Hockey: Två poäng efter Ramstens hattrick

Stångkorvar
Turbo fördelar
3 st stångisar går till #23 Allas vår Rammstein, Joakim Ramsten. Målen som avgör. Två kvitteringar och segermålet måste premieras på detta vis.
2 st stångisar går givetvis till Assistkungen Tomas Lindgren. Inblandad i fyra av 5 mål samt hann med ett par besök i Kapten Lindgrens Kajuta.
1 st stångkorv går till Simon Nilsson. Första målet i Bajen.
En extra stångkorv går till den outröttliga klacken och då speciellt den taktfaste trummisen som med van hand ledde allsången.
Övriga ledamöter i Bamsingstyrelsen som var närvarande delar i sin tur ut en extra körv till kapten Lindgren, konstigt vore annars då han nu leder interna poängligan (och har införskaffat ett imponerande antal minuter i skambåset).
Aktuell ställning: http://bamsingarna.se/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?8301.0

På söndag åker laget och Bamsingarna till Valbo för att kriga hem 3 sköna poäng!

Det är vi som är Hammarby!
/sverre
Taggar: Inget

Om skribenten

Annica

0 Kommentarer

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får tre och trean får två smaskiga körvar.
Resterande, som antagligen inte har förstått hur man fuskar, erhåller en stångkorv var. Det är ju trots allt jul...

VälkommenLösen:
[ ]