Ett hjärta - En förening
lördag, juni 22, 2024

Stångkorvar efter hemmaförlust mot Visby

hh_logo_text-under.png
 
Det blev ingen revansch för Hammarby Hockeys returmöte mot Visby/Roma HK under söndagens hemmapremiär i LW Hallen, tvärtom, gästerna besegrade vårt Bajen med 0-3 och fan vet om det inte var i underkant.
Det finns absolut saker att jobba på inför onsdagens hemmamatch mot Väsby IK, främst i egen zon då de våra inte får till det alls med uppspelen när motståndarna pressar, indianarna mot Visby var många och straffade sig hårt. Enligt min ringa mening måste det vara okay att spela lite enklare, sarg ut, i dessa lägen istället för att försöka göra det för konstruktivt. För att få det övriga spelet att fungera måste vi ha en stabilare grund i försvarsarbetet. Ytterligare en sak som inte fungerade i försvaret var spelet framför egen kasse, vid många tillfälle petades det för mycket med klubborna mot pucken istället för att gå in med kraft för att ta bort motståndarna och erövra pucken på ett bestämt sätt.
 
Framåt är jag inte vidare orolig, målen kommer. Powerplay är det inte mycket att orda om då vi är alldeles för tidigt in på säsongen för att det skall sitta. Tids nog kommer våra PP-formationer att utkristallisera sig.
 
Att vi efter två torskar ligger sist i tabellen är heller inget att oroa sig för, det återstår 20 matcher att ändra på det. Framåt!
 
För matchrapport se Hammarby Hockeys hemsida: Tung förlust i hemmapremiären
Matchfakta: http://stats.swehockey.se/Game/Events/301296
 
Stångkorvar
Håkan och undertecknad delar ut:
3 st till 28. Jeff Karlborg - hårdjobbare.
2 st till 27. Tomas Lindgren - sliter och offrar sig för laget.
1 st till 29. Olle Wallberg - fick slita hårt.
Aktuell poängställning efter 2 omgångar: http://bamsingarna.se/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?8301
 
Publik: 212 personer.
 
På onsdag spelar Hammarby i LW Hallen igen och motståndet heter då Väsby som vann sin premiärmatch hemma mot Valbo med 2-1.
Vi Bamsingar ser då gärna att fler sluter upp på klacksektionen så att vi kan ge laget ett starkt stöd!
 
Forza Bajen!
/sverre
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024