Ett hjärta - En förening
söndag, juni 23, 2024

Kul i Björkängshallen

huddinge-hh_2016-08-15_laget_mo.png
Laget på väg till klacken efter fullbordat verk. Foto: Mattias Olsson.
 
Med en övertygande första period av matchen borta mot Huddinge inledde Hammarby Hockey säsongens träningsmatchande på bästa tänkbara sätt och fastän de våra kroknade betänkligt i sista perren blev det en övertygande 5-3-seger.
Vi i den lilla klacken fick jubla tre gånger i första perioden efter mål av Anton Molnar, Kenny Salander och Erik Linbro.
Mittperioden blev mållös och den präglades av många utvisningsminuter, däribland ett numerärt 3 mot 5-underläge som Bajen redde ut.
I tredje perioden gjorde Molnar 0-4 innan Huddinge tog över spelet och reducerade två gånger. Sedan var det dags att spela 5 mot 3 för Bajen och Molnar satte sin tredje kasse för kvällen. I slutsekunderna kunde Huddinge fastställa slutresultatet till 3-5 efter en kalasbjudning från Hammarbys sida.
 
huddinge-hh_2016-08-15_wallberg_cr.png
En av matchens förgrundsfigurer trots placeringen längs bak; Olle Wallberg. Foto: Carina Robertsson.
 
Våra nyförvärv såg alla finfina ut, förutom ovan nämnda Salander och Linbro spelade Olle Wallberg riktigt bra i kassen och Jeff Karlbom har en mäktig snurr på grillorna.
 
Spelmässigt så finns det naturligtvis en hel del att önska, laget har inte varit på is ens en vecka ännu vilket som sagt märktes mest i slutperioden. Passningar saknade ofta adress och en del enkla misstag i försvarsarbetet begicks. Det går inte att dra några större växlar av matchen men jag skulle ljuga för mig själv och för er om jag inte erkänner att det var jävligt kul med en inledande viktoria. Något som kan vara viktigt för framtiden är att våra gossar har visat för sig själva och oss att de kan besegra Huddinge i Björkängshallen.
 
Vi på läktaren var kanske lite ringrostiga men det var kul att få ge hals och träffa gamla och nya kamrater! Bamsing! Stångkorv!
 
För en mer utförlig matchrapport hänvisas ni till officiella hemsidan: Seger i första träningsmatchen
 
Nästa träningsmatch spelas onsdag den 24 augusti borta mot Vallentuna.
 
Så spänd och taggad inför HockeyEttan!
/sverre
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024