Ett hjärta - En förening
lördag, juni 22, 2024

Avslutning med en unik tradition

avslut_bamsingarna-hh_lw_2016-03-19_hb_09.png
Lagen tackar klacken efter matchen.
 
Igår, lördag, samlades hockeyspelare av skiftande kvalitet i LW Hallen för bataljen mellan Hammarby Hockey Grön och Hammarby Hockey Vit. Supportrar och A-lagsspelare blandades upp i lagen  och matchen blev jämn, efter tre perioder fick det tas till straffar för att avgöra. Det var tredje  gången som Hammarby Hockey och Bamsingarna avslutar säsongen på detta vis och utan att ha några som helst bevis för det så är känslan att det är en unik tradition vi har.
avslut_bamsingarna-hh_lw_2016-03-19_cr_01.png
Hårda veterangrabbsen Anders och Hasse.
 
avslut_bamsingarna-hh_lw_2016-03-19_cr_03.png
Burväktarna Siirala och Bemma utbyter erfarenheter.
 
I det tilldelade omklädningsrummet möttes Bamsingarna av framlagda tröjor, damasker och handdukar. Iförda egna eller ihoplånade utrustningar äntrade supporten sedan isen tillsammans med stora delar av A-laget och det var full fart från början i den tre perioder långa matchen. A-lagets yngsta medhjälpare, Emil, dömde matchen med den äran. Benny Rönnelöw närvarade, huruvida han fick syn på några lovande spelare att värva till nästa säsong bland supportrarna är i dagsläget oklart. Mårten och Hence skötte sekretariatet samt spelade musik så öronen blödde. På läktaren hejade klacken på Hammarby. Vilket av lagen som till slut avgick med segern lämnar vi därhän.
 
avslut_bamsingarna-hh_lw_2016-03-19_cr_04.png
After Ice-mys.
 
Efter matchen grillades det korv och mumsades nachos med tillbehör (stort tack till Steven Lundin och Param Para för det).
 
avslut_bamsingarna-hh_lw_2016-03-19_hb_05.png
 
avslut_bamsingarna-hh_lw_2016-03-19_hb_06.png
 
avslut_bamsingarna-hh_lw_2016-03-19_hb_07.png
 
avslut_bamsingarna-hh_lw_2016-03-19_hb_08.png
 
Vi i supporten har fått blodad tand och reella planer finns för att vi träffas en gång i månaden och lirar lite hockey på ett avslappnat vis med början i september. Info om detta kommer att skickas ut inom kort.
 
avslut_bamsingarna-hh_lw_2016-03-19_cr_02.png
Benny och Arnmark. Två hjältar!
 
 I samband med gårdagens övningar förlängde Joakim Arnmark med Hammarby Hockey och kommer att göra sin 4:e säsong i Bajentröjan till hösten - grymt bra tycker vi Bamsingar och gav #3 en sign-on-bonus i form av en t-shirt och en kepa!
 
avslut_bamsingarna-hh_lw_2016-03-19_hw_013.png
Hammarby Hockey Dam's två första värvningar; Malin (ovan) och Annica tillsammans med t.f. damtränaren Johan Sundin (nedan) wink.png
 
avslut_bamsingarna-hh_lw_2016-03-19_hb_010.png
 
Till slut vill Bamsingarna tacka A-laget för att de ställer upp på arrangemanget, det är väldigt  betydelsefullt för oss supportrar att ha en nära relation till föreningen. Samtidigt som det är en avslutning efter en makalöst bra säsong ger ett sådant här evenemang även ett sug inför nästa säsong - ett slags avstamp för oss supportrar.
Speciellt tackar vi lagledare Björn Josdal, matrisarna Robert Gustavsson, Benny Johansson och Bo Mårtensson för en helgjuten insats!
 
avslut_bamsingarna-hh_lw_2016-03-19_hw_012.png
 
Tack alla för en trevlig eftermiddag i LW Hallen!
Foto: Carina Robertsson, Håkan Blomstrand och Henric Wauge.
/sverre för Bamsingarnas styrelse
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024