Ett hjärta - En förening
söndag, juni 23, 2024

Söndag: Vallentuna - Bajen

vallentuna-hh_2016-02-14_puff_500x.png 
 
Vallentuna BK - Hammarby Hockey
Söndag 14 februari 2016, 16.00
Vallentuna Ishall
 
HockeyEttan Östra vårs sista omgång avslutas med ett gäng oerhört spännande matcher både när det gäller topp- och bottenstriden. För Hammarby Hockeys del handlar det om en av de viktigaste matcherna sedan omstarten med Bajen Fans Hockey. Att det lilla laget med det stora klubbmärket fajtas om en playoffplats är i sig en bragd och borde ta mig tusan uppmärksammas nationellt. VI behöver ta minst en poäng för att vara klara för playoff samtidigt som Vallentuna säkerligen vill avsluta säsongen på ett snyggt sätt så det kommer att bli krig i varje byte under söndagseftermiddagen.

Ge de våra ett riktigt läktarstöd - ta er ut till Vallentuna! Det är vi som är Hammarby!
Vallentuna ligger i landet ingenstans i vårseriens tabell, de kan varken gå till playoff eller hamna i nedflyttningskvalet. För Hammarby gäller det som sagt mycket mer; de ligger tvåa i tabellen, två poäng bakom redan playoffklara Åkers som möter Sollentuna borta, ett Sollentuna som helst behöver ta poäng för att vara säkra på att undgå nedflyttningskval. Haninge ligger trea i tabellen, tre poäng bakom Bajen men med bättre målskillnad och att de skulle få pisk borta mot Tierp håller jag för osannolikt. Alltså behöver VI fixa det på egen hand, allt utom en trepoängstorsk tar oss vidare.
 
Till Vallentuna Ishall
Entrén till Vallentuna kostar en hunka för vuxna, 50 spänn för pensionärer och det är gratis för unga under 18 år.
Ett reseförslag som ligger ute på Bajenland och i Bamsingarnas FB-grupp innefattar att ta Roslagsbanans linje 27 med avgång 14.50 från Östra Station och som anländer Vallentuna 15.20. Därefter är det en kilometer att vandra till isladan.
 
Webbradio
Ej klart i dagsläget. Förhoppningsvis håller vi er som inte kan vara på plats åtminstone uppdaterade i de sedvanliga kanalerna.
 
Mer
 
Det här är så jävla spännande. Tokladdad! Framåt! Forza! Attack!
/sverre
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024